Bedrijfsfotografie

Netherlands-startpage

Foto’s van uw bedrijf voor web of brochure?

Om wat voor foto’s gaat het dan? Een foto van het pand? Het interieur, het productie proces, of de mensen? Wellicht de producten zelf? Maar als het dienstverlening is hoe brengt u dat dan in beeld? Dit zijn nogal uiteenlopende foto’s en die omvatten ook verschillende fotografische disciplines. Ga daarom voor bedrijfsfotografie op zoek naar een veelzijdige professionele fotograaf! In de regio Zwolle Raalte kunt u daarvoor bijvoorbeeld terecht bij STUDIOVHF.

STUDIOVHF Zwolle

De fotostudio van de Zwolse fotograaf Vincent Hartman is net even buiten Zwolle gevestigd in het Sallandse dorp Heino. Vincent fotografeert al sinds de eind jaren tachtig waarvan 9 jaren professioneel. Vincent Hartman is afgestudeerd aan de Fotoacademie in de richting ‘creatief vakfotograaf concept klant’ zeg maar reclamefotografie. Zijn nicht Iris Hartman is afgestudeerd aan de fotovakschool in de richting toegepaste fotografie en beeldcommunicatie en is sinds kort bij STUDIOVHF werkzaam.

Bedrijfsfotografie

Bij bedrijfsfotografie kunt u denken aan de volgende soorten fotografie:

  • exterieur en interieurfotografie

Een foto van de voorzijde van het pand, de entree en de eventuele productie hal of magazijn. Bij exterieur en interieurfotografie is het belangrijk dat de verticale lijnen verticaal blijven en dat de kleur- en contrastverschillen goed weergegeven worden, zonder donkere schaduw zijdes van het interieur en overbelichtte raampartijen.

  • klant of overleg situaties

Een chauffeur meldt zich bij de goederen ontvangst, een adviseur geeft uitleg in de showroom.

  • het productieproces

Mensen en machines aan het werk om tye laten zien waar de producten vandaan komen en dat deze met de grootste zorg worden geproduceerd.

  • foto’s van het personeel

Het is nog steeds peoples business, ook als het om een website gaat. Mensen willen weten met wie ze zaken (gaan) doen en willen zich een voorstelling kunnen maken waar hun telefoontje terechtkomt, wie er in de technische dienst zit en wie de eigenaren zijn. Dit kunnen portretten zijn van uw medewerkers op de werkplek of profielfoto’s op locatie of door de fotograaf in de studio tussen Zwolle en Raalte genomen.

  • reclamefotografie

Bij reclamefotografie gaat het om een ge- ensceneerde gebruikssituatie van het product of een sfeerbeeld om het image van het merk te laden.

Foto’s van uw producten, verpakkingen, materialen etc. STUDIOVHF is uitstekend toegerust voor productfotografie. De studio van fotograaf Zwolle Raalte heeft een vaste limbowand voor middelgrote producten en een opnametafel voor de kleinere producten tot op macro niveau. Net als bij interieurfotografie is het belangrijk dat perspectieven natuurlijk zijn en dat verticale lijnen verticaal blijven. Met name bij een rechthoeking product of verpakking waarvan drie zijdes weergegeven moeten worden is dit belangrijk.

Bedrijfsfotografie is dus een verzamelbegrip van verschillende soorten fotografie. Wij nodigen u uit het portfolio van STUDIOVHF te bekijken om ideeën op te doen.

 

Voor meer info : bezoek website