Bij de huisarts in Eindhoven werken enkel professionals

Alleen als u weet dat uw huisarts in Eindhoven de juiste diploma’s heeft, kunt u er met een gerust hart naartoe, toch? Kies daarom voor een huisartsenpraktijk waar enkel deskundige medewerkers werken. Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts en wilt u er zeker van zijn dat u altijd op de juiste manier geholpen wordt, dan is het slim te kiezen voor een echte specialist. Bij Huisartsenpraktijk Keunen werkt een groot team van professionals. Zij staan voor u klaar bij consulten, zorg, kleine ingrepen, spoedgevallen en natuurlijk ook bij vragen. U bent dan ook van harte welkom wanneer u zich graag wilt aanmelden bij een goede huisarts in de omgeving van Eindhoven.

Meld u online aan als nieuwe cliënt bij de huisarts in Eindhoven

Ga voor een veelzijdige dienstverlening door Huisartsenpraktijk Keunen. Zeker als u net verhuisd bent naar Eindhoven en op zoek bent naar een nieuwe huisarts is dit de praktijk voor u. Het is goed om te weten dat u zich bij een gespecialiseerd praktijk als Huisartsenpraktijk Keunen gewoon online kunt aanmelden als nieuwe cliënt. U vult dan gemakkelijk een online formulier in met persoonlijke gegevens. Denk bijvoorbeeld aan praktische gegevens als uw naam, geboortedatum en adres, maar ook aan de naam van uw verzekeraar en de naam van uw huidige huisarts. Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt de huisarts in Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

Sluit u aan bij een huisartsenpraktijk in Eindhoven die een breed pakket aan diensten aanbiedt. Zo weet u zeker dat u altijd de zorg ontvang die u nodig heeft. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.