Netherlands Startpage
Image default
Management

Business ideas in rural areas

Platteland & kleine stad Business Ideeën voor 2022

Geplaatst op

 

Als u in een landelijk gebied woont, kan het moeilijk zijn om bedrijfsideeën te bedenken. Veel markten die in de grote steden beschikbaar zijn, zijn dat niet in afgelegen gemeenschappen. Er zijn ook unieke problemen waar deze gemeenschappen mee te maken hebben. Met deze verschillende markten en unieke problemen, zijn er een aantal geweldige potentiële bedrijfsideeën voor deze plattelandsgebieden die fulltime of als bijbaan kunnen worden gestart. Dus als je er klaar voor bent, laten we er eens in duiken.

 

1. Paardenuitlaatservice

Je hebt misschien gehoord van een hondenuitlaatservice, maar hoe zit het met een paardenuitlaatservice? In veel landelijke gebieden, vindt u boerderijen en woningen die paarden hebben. En soms hebben de eigenaren niet genoeg tijd om ervoor te zorgen dat de paarden genoeg beweging krijgen.

 

Als je een paardenliefhebber bent, zou dit een geweldig landelijk bedrijfsidee zijn dat je kunt beginnen. Je kunt beginnen met rond te gaan naar je buren die paarden hebben, en te zien of zij geïnteresseerd zouden zijn in jouw service. Door hun uitrusting te gebruiken, zou je geld kunnen besparen op dure paardenuitrusting en hen ook een lager tarief kunnen aanrekenen zodat jullie allebei tevreden zijn.

 

2. Lokale compostverwijderingsdienst

Veel landelijke eigenschappen gebruiken compost in hun werven om zich te ontdoen van voedselresten. Dit is een geweldige manier voor huiseigenaren om hun afval dat ze moeten weggooien te verlagen, en ook een geweldige manier om nieuwe grond te creëren voor het plantseizoen. Echter, een groot probleem dat sommige huiseigenaren in landelijke gebieden hebben is dat ze geen plaatsen hebben om hun compost weg te gooien of een manier om zich te ontdoen van het extra vuil.

 

Deze dienst zou tegemoetkomen aan dat probleem door mensen een manier te bieden om oude compost en extra vuil dat ze hebben gratis te verwijderen, in plaats van dat ze er zelf mee aan de slag moeten. Je zou dan het extra vuil dat je krijgt kunnen verkopen of een plek kunnen inrichten om al het verzamelde compost te dumpen, zodat je nieuw gezond vuil kunt maken om terug te verkopen aan de gemeenschap.

 

Illustratie van een groene vuilniswagen

 

 

3. Internet infrastructuur ontwikkelingsbedrijf

De internet infrastructuur, vooral in landelijke gebieden, heeft een aantal serieuze upgrades en onderhoud nodig om op het niveau te komen dat het zou moeten zijn met snelheid en connectiviteit. Om met dit probleem te helpen, bieden vele regeringen en organisaties financiering aan bedrijven aan die zullen helpen om dit probleem aan te pakken.

 

Als je een expert bent op het gebied van internetinfrastructuur of bouw, is dit misschien een goed bedrijf voor jou om bij betrokken te raken. U zou kunnen beginnen met het beoordelen van de gebieden in de gemeenschap die het meest behoefte hebben aan een verbeterde internetinfrastructuur. Kijk van daaruit of er subsidies of programma’s zijn die uw nieuwe bedrijf kunnen helpen financieren, of dat ze voorstellen hebben voor gebieden die ook verbeteringen nodig hebben.

 

4. Online nichebedrijf

Het runnen van een online bedrijf kan geweldig zijn als je in een landelijk gebied woont, omdat je geen toegang tot grote stad middelen nodig hebt om succesvol te zijn. Dit idee wordt generiek gelaten omdat er tonnen verschillende online bedrijven zijn die je kunt beginnen, dus als je hierin geïnteresseerd bent, zul je wat tijd moeten besteden aan niche-onderzoek. En, dit type bedrijf idee kunt u werken vanuit huis als je geïnteresseerd bent in dat.

 

5. Bedrijf voor het opzetten van kippenhokken

Er kunnen mensen zijn die hulp nodig hebben bij het bouwen van aangepaste kippenhokken voor hun eigendom. Het kan een integraal onderdeel zijn van een boerderij of een geweldige manier voor een familie om een voedselbron (eieren) voor de buren en zichzelf te voorzien. Sommige afgelegen gebieden hebben zelfs kippenhokken van industriële afmetingen, wat ook voor dit idee groeimogelijkheden biedt.

 

Dit bedrijf kan worden gestart door drie tot vijf verschillende plannen voor kippenhokken samen te stellen en ze vervolgens van deur tot deur te gaan verkopen in je landelijke buurt. Na een consultatie zou je de plannen die je hebt kunnen aanpassen aan de exacte behoeften van de klant. Er zijn twee mogelijke bedrijfsmodellen voor dit idee. Een vergoeding vragen voor de plannen als de landeigenaar het zelf wil bouwen, of een meer uitgebreide vergoeding vragen en het hele ding met jou of je team bouwen.

 

6. Alles – winkel op de hoek

In veel landelijke gebieden is er niet genoeg bevolking om een breed scala aan diensten en producten aan te bieden van veel verschillende winkels. Dit zorgt ervoor dat veel mensen naar de grote steden moeten reizen om de verscheidenheid aan goederen en diensten te krijgen die ze nodig hebben om aan hun behoeften te voldoen.

 

Het bedrijf Everything Corner Store zou alle variëteiten van producten en een paar diensten waar veel vraag naar is, aanbieden aan mensen die op het platteland wonen, wat hen aanzienlijke hoeveelheden tijd en moeite bespaart bij het pendelen naar de stad.

 

Om met dit idee voor een detailhandelszaak te beginnen, moet u eerst bij uw buren op het platteland gaan informeren naar de producten en diensten waar veel vraag naar is. Dan kunt u beginnen met het inrichten van een kleine winkel met deze goederen. Je zou deze artikelen en diensten zelfs vanuit je eigen huis kunnen verkopen als je ruimte hebt en op huur wilt besparen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/