Netherlands Startpage
Image default
Aanbiedingen

C-Air ballonvaren ballonvaarten in België

C-Air ballonvaren, gespecialiseerd in ballonvaarten in Vlaanderen, heeft alles wat je wenst voor een onvergetelijke dag. David Spildooren, Belgisch kampioen en zilveren medaillewinnaar op Europees niveau, vaart al jaren met luchtballonnen.

Wil je de ultieme ervaring? Dan is een privé ballonvlucht iets voor jou! Geniet alleen of samen van een met je geliefde waarbij je allemaal prachtige plaatsjes kan bewonderen. Moet het wat minder prijzig? Ook dat kan! Dan kies je best voor een groeps ballonvaart en betaal je per persoon.

Ballonvaren in Vlaanderen

C-Air offert een unieke ervaring als het gaat om ballonvaren. Met manden variërend van twee tot achttienpassagiers kan je boeken in alle regio’s van Vlaanderen, behalve wetgeving-beschermde zones zoals Oostende, Zaventem, en Chalerloi.

Antwerpen is de ideale uitvalsbasis als je verzot bent op een mengeling van natuur en stad. Prachtige uitzichten over de haven en de Schelde bezorgen je helemaal weg met hun fascinerende schoonheid. Liefheid gehuld in mooie architectuur? Antwerpen heeft meer te bieden dan enkel het historische centrum alleen! Boek vandaag nog jouw ballonvaart Antwerpen!

 

Ballonvaarten in Sint-Niklaas

Vanuit de lucht ontdek je Sint-Niklaas als nooit tevoren! Ervaar het rustige genot tijdens jouw ballonvlucht boven deze schilderachtige stad. Sint-Niklaas biedt unieke plekjes van hooggelegen punten, met een prachtig uitzicht op huizen, velden en die grote markt in het centrum. Laat alle drukte achter wanneer je vertrekt en kom terug verfrist door dit magische moment tijdens een ballonvaart Sint-Niklaas.

Geniet van de stilte terwijl je langzaam de hoogte in gaat en Sint-Niklaas onder je ziet verdwijnen. Bewonder de uitgestrekte velden, kleine dorpjes en het groene landschap van de omgeving. Misschien spot je zelfs wel een aantal dieren hier en daar.

Terwijl je over de stad zweeft, zie je de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het grootste landmark van Sint-Niklaas, en het nabijgelegen stadspark dat in de lente en zomer prachtig groen is. Vanuit de lucht lijkt de stad zelfs nog mooier dan vanaf de grond. De gebouwen zijn indrukwekkend en de straten kronkelen als kleine rivieren door de stad.

Als je hoog genoeg gaat, kun je zelfs de skyline van Antwerpen zien in de verte. Maar het meest adembenemende uitzicht blijft toch van Sint-Niklaas zelf. Wanneer je langzaam terug naar beneden gaat, voel je de spanning om te landen in de open vlaktes.

Als je eenmaal veilig bent geland, heb je tijd om na te praten met je gezelschap onder het genot van een drankje en een hapje. Je kunt terugkijken op een fantastische ervaring en herinneringen die je nooit zult vergeten.

Ballonvaarten met C-Air, het blijft een magniefieke ervaring. Naast C-Air moet je ook even een kijkje nemen op de website van Balloony voor je ballonvaart Oost-Vlaanderen

 

https://www.cair-ballonvaart.be