CD drukken in alle denkbare verpakkingen

Netherlands-startpage

CD drukken in verschillende oplages

Wilt u overgaan op het CD drukken? Dat kan bij ons experts van DataMax. U kunt bij ons driehonderd exemplaren laten drukken, maar ook wel driehonderd duizend. Hoe dan ook bent u voor het CD drukken bij ons aan het goede adres. Omdat wij met haast alle grote Europese producten een samenwerking hebben kunnen wij u laten profiteren van producentspecifieke voordelen. Hiermee is onze expertise wel gegeven. U weet dan ook zeker dat u zakendoet met een goed bekendstaand bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Bij ons zult u niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

CD drukken in alle denkbare verpakkingen

Het CD drukken kan bij ons in combinatie met alle denkbare verpakkingen geschieden. Of het nu gaat om

  • standaard kartonnen wallets
  • digipacks, of
  • de populaire jewel case

u bent bij ons aan het juiste adres. Welke verpakking uw CD- of DVD-productie ook nodig heeft, wij hebben haar in huis. Het CD drukken is nergens anders zo compleet als bij ons. Wij helpen u met het gehele proces. Ook wanneer u bijvoorbeeld vreest voor claims van personen die hun auteursrecht menen geschonden te zien, regelen wij het afwikkelen van de auteursrechten met het bureau STEMRA.

Vraag een offerte aan

Uit het voorgaande mag wel duidelijk worden dat u voor het betere CD drukken bij DataMax dient te zijn. Daarom doet u er goed aan om nu een offerte aan te gaan vragen. U zult nog versteld staan van de lage prijzen die wij vragen. Zet u daarom goed schrap voordat u op ‘verzenden’ klikt. Wij willen immers niet hebben dat u letterlijk van uw stoel valt na het zien van onze prijs voor het CD drukken. U kunt gewoon naar onze website gaan, alwaar u eenvoudig en snel een offerte kunt opvragen.

Voor meer info : bezoek website