Netherlands Startpage
Image default
Aanbiedingen

Controleer een slotenmaker voordat je hem belt

Als u wilt een slotenmaker deadbolt sloten installeren of voeg een veilig thuis te huren, heb je tijd om te controleren rond, net als jij doen als je een loodgieter, elektricien of andere professionele huren. Maar als je geen toegang hebt uit uw auto of thuis, hulp wil je meteen. Als familie of vrienden die je niet kan zorgen voor een extra set sleutels – of aan te bevelen een slotenmaker – kunt u online zoeken. Sommige bedrijven lopen meerdere advertenties die lijken te zijn voor lokale bedrijven, maar eigenlijk verbinden met centra in een andere stad noemen. Exploitanten in de call centers kan verrassend lage schattingen en verzending slecht opgeleid slotenmakers geven. Wanneer deze slotenmakers opdagen, ze zeggen dat het werk zal veel meer dan de schatting kost, en zij aandringen je betalen met contant geld. Wilt u een professionele slotenmaker huren bij een betrouwbare lokale bedrijfsleven, moet u informatie over de persoon, de prijs en het bedrijf wanneer u belt krijgt. Vind een Local Business Vraag naar de volledige, officiële naam van het bedrijf. Als een operator u alleen een generieke naam zal geven, na te denken over het bellen van een ander bedrijf dat zich zal identificeren. Voer een snelle internet zoeken. Gebruik de naam van het bedrijf met woorden als “klacht” of “beoordeling.” Vraag de operator naar het adres dat in de advertentie te bevestigen. Als de advertentie een adres voor het bedrijf niet weergeeft, erachter te komen waarom. Een legitieme slotenmaker die een “mobiele” business werkt of werkt het bedrijf vanuit huis in staat zal zijn om uit te leggen dat. Krijg een schatting van de totale kosten. Je zou kunnen hebben om de baan of de aard van de sluis moet je omschrijven voordat u de schatting te krijgen. Als de schatting is zeer laag, bevestigen dat het geldt voor alle vergoedingen en kosten, waaronder: vergoeding voor een service call arbeid vervangingsonderdelen extra kosten voor kilometers, reageren op een nacht bellen, brandstoftoeslag, gereedschap gebruik of andere artikelen             Vraag de slotenmaker om een ​​afschrift van de schatting te brengen. Zoek uit of de slotenmaker heeft verzekering om uw verliezen in het geval dat uw huis is beschadigd tijdens een reparatie te dekken. Vijftien staten vereisen slotenmakers een vergunning of geregistreerd. Vraag of uw staat een vergunning of registratie vereist, en zeggen dat je wilt om het te zien wanneer de slotenmaker aankomt. Wanneer de Slotenmaker Komt Vraag voor de identificatie en visitekaartje van de slotenmaker. Zorg ervoor dat de informatie over het visitekaartje overeenkomt met de naam van het bedrijf op de factuur.

Kijk naar de schriftelijke raming van de slotenmaker gebracht, of hem vragen om op voorsprong, voordat hij begint te schrijven. Als de schatting niet overeenkomt met wat je gehoord over de telefoon, na te denken over de vraag of u wilt iemand anders bellen. Niet hand over je credit card, totdat u het eens met de schatting. Kijk naar het bewijs van verzekering. Als uw staat van een vergunning of registratie is vereist, vragen om dat te zien. Toon uw identificatie. Een erkende slotenmaker moet uw identiteit te bevestigen en zorg ervoor dat je echt eigenaar van de woning of het voertuig vóór aanvang van de werkzaamheden.

Als de slotenmaker geeft u toestemming formulieren of ander papierwerk, lees ze voordat u zich aanmeldt.

Als de slotenmaker zegt dat het nodig is om uw slot te boren en te vervangen, na te denken over het inhuren van een ander persoon. Een ervaren, legitieme slotenmaker heeft geïnvesteerd in gereedschappen en onderwijs en moeten de vaardigheden hebben om bijna elke deur te openen. Voordat u betaalt, krijgt een schriftelijke factuur die de naam van het bedrijf laat zien en geeft arbeid, reserveonderdelen en alle kosten die u in rekening worden gebracht.

Als de service was goed, het nummer opslaan in het geval er een volgende keer. Problemen oplossen

Als u een probleem met een slotenmaker, probeer het geschil met het bedrijf voor het eerst op te lossen. Zorg ervoor dat je snel handelen. Sommige bedrijven kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden als u zich niet te klagen binnen een bepaalde tijd. Als je geen voldoening kan krijgen, overweeg dan contact op met uw lokale bescherming van de consument agentschap voor informatie en hulp.

Lees Verder op https://www.slotenmaker.nu/slotenmaker-rotterdam/ 

Voor meer info : bezoek website