Netherlands Startpage
Image default
Woning en Tuin

Douchen met Novellini

Voor de meeste mensen is douchen een onderdeel van de dagelijkse routine. De douche in de ochtend om wakker te worden of om fris te worden na het sporten en te ontspannen na het werk. Als men gebruik maakt van een bad om in te douchen is men vaak in de weer met douchegordijnen, die soms als een koude verrassing aan het lichaam kleven. Veel meer comfortabeler en ook handiger is een Novellini douchecabine, die geeft meer bewegingsvrijheid en beschermt de badkamer tegen een waternevel. Over het algemeen wordt er bij het plaatsen van een Novellini douchecabine ook een Novellini douchebak gebruikt die in verschillende uitvoeringen door Sani-bouw te leveren is.

Douchebakken in elke maat

Bij een installatie in een hoek kan er een rechthoekige Novellini douchebak en douchecabine worden toegepast maar ook uitvoering zoals een vijfhoek of een kwartronde douchecabine met douchebak van Novellini zijn beschikbaar. Als u ruimte in de badkamer wilt besparen, kunt u kiezen voor een douchebak die is afgerond of voor een kleiner formaat, alle hiervoor noodzakelijke productinformatie vindt u op http://www.sani-bouw.nl/douchebak . Deze douchebakken zijn ook verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Een vlakke model biedt gemakkelijke toegang, terwijl een hoge rand kan worden gebruikt bij kleine kinderen om het spetteren tegen te gaan.

Ruimtebesparende douche

Glazen Novellini douchedeuren bieden door verschillende maten en sluitingsmechanismes oplossingen op maat voor elke badkamer. Hier kunt u kiezen uit varianten met 1 of 2 hele deuren maar ook douchecabines die met 2 halve deuren een hoekentree mogelijk maken. Voordeel hiervan is dat men minder ruimte in de badkamer voor het openen van de deuren nodig heeft, ook een Novellini schuifdeur is dan een optie. Indien de badkamers vaak tegelijkertijd worden gebruikt door verschillende mensen kan men voor meer privacy kiezen voor een gezandstraald patroon, mat glas of één van de Novellini In Art afbeelding (of zelfs eigen foto’s) waarmee de douchewand echt te decoreren is. In Art is overigens ook leverbaar voor de designradiator waardoor de badkamer een nog aantrekkelijker karakter kan krijgen.

Levensloop bestendige douche

Douches, die geen douchebak hebben, zorgen voor de toegankelijkheid. De douchedrain ligt in dergelijke gevallen in de betegelde vloer van de badkamer. De douchevloer is voorzien van een minimale helling, zodat het water ook naar de afvoer toe kan stromen. Deze douche is ideaal voor ouderen en gehandicapten en kan ook worden uitgerust met een opklapbare douchestoel. Een levensloopbestendige douchecabine die ook uitgerust kan worden met een hoofddouche of een ingebouwde plafonddouche voor nog meer ontspanning in de badkamer. Sani-bouw kan u hierover uitstekend adviseren en helpt u graag bij het selecteren van de voor u beste douchetoepassingen.

 

Voor meer info : bezoek website