Een dierenoppas is snel geregeld!

Het was een jaarlijks terugkerend probleem: wie zorgt er voor de kat als we op vakantie gaan? Je leest het goed, het wás een probleem, maar is dat gelukkig niet meer. Tegenwoordig kun je zelf een  persoonlijke kattenoppas zoeken, gewoon online. Het gaat om een betrouwbare dierenliefhebber die tijdens jouw vakantie dagelijks de kat eten komt geven. Iemand die in de buurt woont en met wie jij en je kat eerst even kennis kunnen maken? Via de website www.katten-en-hondenoppas.nl vind je snel de perfecte match! In de database zitten ervaren katten-oppassers uit het hele land. Het enige dat je hoeft te doen, is je adres invullen en je krijgt een lijst met beschikbare kandidaten in de nabije omgeving. Stap 2 is een datum prikken om elkaar snel te ontmoeten en definitieve afspraken te maken. Wat een start van de vakantie!!

Je hond naar een asiel brengen, is helemaal niet nodig

Je weet dat je hond niets liever wil dan gewoon thuis blijven. Tijdens lange vakanties, maar ook als je een weekendje weg gaat. In veel gevallen is het niet mogelijk een beroep te doen op vrienden, familie of buren. Op katten-en-hondenoppas.nl kun je gelukkig wel rekenen, het hele jaar door! Heb je een vakantie in de planning, dan regel je binnen een paar klikken een hondenoppas aan huis. Aan huis bedoelen we letterlijk. Een goede hondenoppas is een echte dierenvriend bij jouw uit de buurt, die een paar keer de hond(en) thuis ophaalt om te wandelen. En natuurlijk krijgen ze dan ook te eten, drinken en een aai over de kop. Als jij met de oppas afspreekt wat je wensen zijn, kun jij met een gerust hart vertrekken. Een heerlijk idee, toch?
Tip: een katten- of hondenoppas is ook heel geschikt als je een dagje weggaat. Bijvoorbeeld om te winkelen of sporten! En heb je andere huisdieren? Ook daarvoor is een goede oppas beschikbaar! Zelfs worden er lieve oppassers aangeboden voor kippen en reptielen! Ben je zelf ook gek op dieren? Schrijf je dan in! Iedereen vanaf 18 jaar is welkom! Of je nu student bent, of gepensioneerd- iedere dierenvriend is welkom.

Voor meer info : bezoek website