Een nieuw kantoor in de buurt van Arnhem

Netherlands-startpage

Ben jij voor je nieuwe startup of voor je huidige mkb bedrijf op zoek naar een kantoorpand omdat je het niet meer vanuit huis wilt doen? Een kantoorruimte is ideaal om met een gering aantal personen een gehele dag makkelijk (samen) te werken. Het probleem dat je echter vaak ziet bij kantoorruimten is dat de faciliteiten niet goed zijn en de kosten erg hoog. Gelukkig is er in de buurt van Arnhem een oplossing. Franklin Business Centrum Arnhem biedt namelijk goedkope maar kwalitatief sterke kantoorruimten aan. We gaan hieronder bespreken waarom deze ruimten zo goed zijn.

Faciliteiten van het kantoor

De faciliteiten van het kantoor zijn zeer goed. Er zijn twee gezamenlijke keukens met een ijskast en een magnetron. Daarnaast krijgt elk bedrijf zijn eigen kastje om zijn of haar eetspullen in te bewaren, meer dan genoeg ruimte dus! Ook is het pand altijd spik en span. Driemaal weeks wordt er schoongemaakt door een professioneel schoonmaakbedrijf. Dit geldt voor het gehele pand. Dus de gezamenlijke ruimten en ook de kantoorpanden. Het schoonmaken gebeurt altijd na kantooruren, dus je ervaart er nooit last van.

Gemeenschappelijke vergaderruimte

Er kan ook gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke vergaderruimte. Dit is voornamelijk handig wanneer je met grote(re) groepen wilt vergaren of wanneer je klanten over de vloer hebt die je op een iets professionele manier wilt ontvangen. Het voordeel van deze kantoorruimte is dat er een grote ovale tafel aanwezig is. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een LCED scherm en is er een keukentje aanwezig waar je gemakkelijk wat te drinken in kunt schenken voor jezelf en je klanten.

Al met al maakt Franklin de perfecte plek voor kleine(re) bedrijven om zich te vestigen. Als je nou meer informatie wilt, of een afspraak wilt maken bekijk dan de website van Franklin. U kunt deze vinden op de volgende website : www.franklinbusinesscenter.nl

Voor meer info : bezoek website