Een opslagruimte in Utrecht nodig tijdens de verhuizing?

Netherlands-startpage

Tweeënhalve week geleden ben ik verhuisd van Almere naar Utrecht, hiervoor had ik een opslagruimte in Utrecht nodig om mijn spullen tijdelijk op te slaan. Ik ga ervan uit dat er meer mensen zijn die het probleem wel kennen, de overdracht van het huis dat verkocht is en die gekocht is ligt vlak na elkaar, in het nieuwe huis moet nog geklust worden, er moet een nieuwe vloer in, geschilderd worden en nog van alles opgeknapt worden, waar laat je je spullen dan? Dit was voor mij ook een raadsel, totdat een vriend mij vertelde over Opslagman.

Een opslagruimte in Utrecht was de beste optie.

Nadat ik had rondgebeld in mijn netwerk of er nog iemand was met wat ruimte over in huis, zonder resultaat, hoorde ik over Opslagman. Dit is een bedrijf wat opslagruimtes in Utrecht, Amerongen en nog een aantal plaatsen verhuurd, een vriend van mij vertelde mij hierover en deelde haar ervaring, hierdoor werd ik erg enthousiast en ging eens wat meer informatie verzamelen over Opslagman. Op de website las ik veel positiefs, de klanten geven Opslagman een 10! De site stond vol met goede beloftes en de verhalen van klanten leken allemaal erg goed. Op basis hiervan zou iedereen kiezen voor Opslagman.

Ik koos ervoor een offerte aan te vragen, dit ging gepaard met een bezoek van een werknemer die voor mij berekende hoeveel opslag ik nodig had, hierdoor zou ik niet met een veel te grote berging opgescheept zitten en hier onnodige kosten voor betalen. De prijs die we afspraken gaf mij geen moment twijfel, deze viel reuze mee.

Hoe was Opslagman nou voor mij?

Mijn contact met Opslagman was vrij kort, ik had de opslagruimte in Utrecht slecht anderhalve week nodig. Toch heb ik een prettige tijd gehad in de samenwerking met Opslagman, de stalling was erg veilig, ruim en voldeed aan mijn verwachtingen, nog positiever ben ik over de service die mij geboden werd, zo zijn mijn spullen van mijn huis naar de loods gebracht en later weer andersom, de werknemers zijn allen erg vriendelijke en behulpzaam.

Opslagman is wat mij betreft de beste aanbieder voor een opslagruimte in Utrecht, een echte aanrader om even op de website te kijken!

Voor meer info : bezoek website