Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Elektrisch roken

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende verslavingen in de wereld, dat het eigenlijk niet eens meer bij te houden is. Je kan het niet gek genoeg bedenken of iemand heeft er wel een verslaving aan. Sommige verslavingen zijn slechter voor de gezondheid dan andere en sommige zijn erg slecht voor de zakken.

 

Een verslaving die toch wel al een tijdje met de mensheid meegaat is een nicotine verslaving, deze verslaving bestaat wel al een hele lange tijd. Er zijn zoveel mensen die een nicotine verslaving hebben over de hele wereld. Dit is toch een verslaving die erg slecht voor de gezondheid is en ook erg slecht voor je zakken. Het kost namelijk erg veel geld voor de rokers, de meeste zijn wel zo een 150 euro per maand eraan kwijt. Ook komen er uit tabak sigaretten giftige rookwolken, deze zijn heel slecht voor je en voor iedereen die er dichtbij staat.

E-hulp

Gelukkig hebben ze een alternatief gevonden voor tabak sigaretten en dit is een elektrische sigaret. Deze sigaret bevat geen tabak maar een batterij en een atomizer. De batterij en de atomizer die in een E-sigaret zitten verdampen nicotine. Zo zorgen zij ervoor dat jij nicotine veel veiliger kan consumeren. Geen giftige rookwolken meer dus.

Voor meer info : bezoek website