Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Gezonde Inca bessen zitten vol met antioxidanten

Gezonde Inca bessen zitten vol met antioxidanten

Om je ontbijt net dat beetje gezonder te maken is het verstandig om met enige regelmaat een superfood gojibessen en inca bessen eraan toe te voegen. Over gojibessen is al reeds een hoop bekent. Echter is er veel minder over inca bessen bekent. Daarom is het juist een leuke onderwerp om eens dieper te verkennen. Voorop staat dat de inca bes enorm gezond is. Maar waarom?

De oorsprong van de Inca bessen:
Oorspronkelijk groeien deze bessen in Zuid Amerika net als Maca Poeder van de Maca plant of komt. De inca is een relatief kleine glimmende bes die oranje geel eruit ziet. Er om heen liggen kleine blaadjes die wel wat weg hebben van papier. Wij eten deze bes altijd gedroogd om dat het niet zo heel lang houdbaar zou zijn.

Qua smaak is deze bes fris en zuur tegelijk. Je moet er mogelijk echt even aan wennen waarna je ze echt enorm lekker zult gaan vinden.

Inca bessen zijn heel goed voor je gezondheid omdat ze veel vezels bevatten, dit maakt het ook interessant wanneer je gewicht wilt verliezen, vol zitten met antioxidanten waardoor ze allerlei lichaamsprocessen verbeteren en goed zijn voor gezonde celdeling en orgaanfuncties. Ook zitten er allerlei vitaminen in zoals een hoog gehalte Vitamine C.

Kortom de Inca bessen zijn een superfood van de eerste rang. Het is echt belangrijk om met enige regelmaat superfoods te consumeren om je gezondheid goed in stand te houden.

Waar kan ik Inca bessen kopen?
Je kunt ze makkelijk online bestellen via Inca bessen Kopen.

Voor meer info : bezoek website