Glutenvrije haver en havermout zijn ideaal voor mensen met allergieën

Een glutenallergie kan behoorlijk vervelend zijn en je wilt toch een voedzaam ontbijt kunnen nuttigen. De glutenvrije haver van Rosies B.V. kan dan de oplossing bieden. Met de diverse glutenvrije ontbijtproducten van Rosies B.V., zoals glutenvrije haver en glutenvrije havermout, kun je eindeloos combinaties blijven maken. Zo zijn er in het assortiment verschillende producten opgenomen, waaronder glutenvrije biologische havermout, haverpap met appel, biologische haver muesli, crunchy muesli met aardbei en superfood crunchy muesli. Aan deze producten kun je natuurlijk zelf wat heerlijk fruit toevoegen, maar ook zonder je eigen toevoegingen smaken de ontbijtproducten heerlijk. Met glutenvrije haver of havermout of één van de andere producten zorg je voor een frisse start van je dag.

Natuurlijke glutenvrije haver of havermout zonder geur-, kleur- en smaakstoffen

Glutenvrije havermout kun je bestellen zonder geur-, kleur- of smaakstoffen zodat je zeker weet dat je alleen de echte voedingsstoffen binnenkrijgt. Verschillende bedrijven bieden dit tegenwoordig aan. Rosies B.V. is een aanbieder van diverse glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije haver en havermout. Kies je voor de producten van de specialist, dan weet je allereerst zeker dat ze geen gluten, tarwe of zuivel bevatten. Daarnaast zijn de producten vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, van gehydrogeneerde vetten en van GMO-ingrediënten. Zo ontstaat er een natuurlijk product dat goed is voor het lichaam en dat iedereen kan eten. Glutenvrije haver of havermout is dan ook een heerlijk begin van de dag!

Bij de specialist alleen glutenvrije haver of havermout van de beste kwaliteit

Steeds meer mensen beginnen erachter te komen dat eten ook gewoon lekker kan zijn, of zelfs nog lekkerder, wanneer toevoegingen weg worden gelaten en de kwaliteit van het product goed is. Rosies B.V. kan je de juiste kwaliteit garanderen. Alleen als je glutenvrije haver of havermout aanschaft bij de specialist, dan weet je heel zeker dat deze producten met uiterste zorg zijn gefabriceerd en dat ze veilig zijn om te consumeren. Daarnaast kan de specialist je ook garanderen dat er geen onnatuurlijke stoffen aan de producten zijn toegevoegd (zoals geur-, kleur- en smaakstoffen). En misschien wel het belangrijkste: de specialist kan je een verzekeren van een heerlijke smaak.

Voor meer info : bezoek website