Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Healthy origins een leverancier van wereldformaat!

topvitamins.nl is een bedrijf dat in de eind van de jaren 90 is opgericht met als doel om gezonde producten aan te bieden die van een betrouwbare bron afkomstig zijn. De organisatie bevindt zich in Pittsburgh en fabriceert allerlei soorten voedingssupplementen.

Dit bedrijf staat bekend als een top A merk, met name op het gebied van de vitamine D3.
Topvitamins.nl biedt daarom ook de producten van dit merk aan in haar webshop. Daarnaast staan de supplementen van 5-HTP ook erg goed aangeschreven van dit bedrijf. Dit is ook een van de redenen waarom er ook veel van deze supplementen op de website worden aangeboden.

Topvitamins is een van de weinigen binnen de Benelux die supplementen van dit bedrijf in hun aanbod heeft opgenomen. Door de goede band tussen topvitamins en healthy origins zullen er altijd producten op voorraad zijn en zal het aanbod altijd up-to-date zijn.

De supplementen die speciaal ontwikkeld zijn voor de vitamine D kunnen worden opgesplitst in twee soorten : ergocalciferol en cholecalciferol. Uit diverse wetenschappelijke onderzoek blijkt dat een overtollig gebruik van vitamine D juist goed kan zijn voor het menselijk lichaam. Een gevolg van deze constatering is dat de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van deze vitaminen continue aan het stijgen is. Experts op dit gebied geven dan ook vaak hun cliënten het advies mee om vitamine D maximaal in te nemen.
Dit met het oog op de toekomst, om je leven ook in de toekomst op een gezonde manier voort te zetten. De risicogroepen zijn over het algemeen: zwangere dames, jonge kinderen en senioren. Voor deze risicogroepen is het nuttigen van de vitamine D echt noodzakelijk wil je in de toekomst je leven op een gezonde manier voort zetten.  Veel mensen maken geen gebruik van de supplementen omdat zij in hun dagelijks leven al genoeg van deze vitaminen binnen krijgen door hun gezonde eetpatroon.

Voor meer info : bezoek website