Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Hoe eet ik gezond en val ik af

Hoe eet ik gezond en val ik af

 

Gezond eten, het is de laatste jaren echt trending. Toch groot het aantal mensen dat ontevreden is over hun gewicht nog sneller. Hoe kan dit toch? Waar je ook komt wordt je dood gegooid met reclame over gezonde producten, melk met extra omega 3, toetjes die zoals ze vertellen direct van de koe uit de wei komen. Kortom eigenlijk zou niemand meer ongezond en te dik kunnen zijn? Toch?

 

Het meeste is allemaal marketing en een leugen. Waarom zou een toetje naar je avond eten vol met suiker bijdragen aan je gezondheid, waarom zou boter wat je op je boterhammen smeert gezond voor je zijn? Toegevoegd vitaminen zijn in principe nooit gezond tenzij ze in een hele pure vorm zijn. Echter kan je er wel vanuit gaan dat alle producten in de supermarkt absoluut de goedkoopste vorm vitaminen en mineralen bevatten.

 

Ook het gebruiken van light producten werd sterk door alle belang hebbende bedrijven gepromoot. Het zou minder calorieën hebben. Maar heeft u zich ook bedacht waarmee het minder aan suiker werd opgevuld? Door een stof die nog minder goed door het menselijke lichaam te verdragen valt. Bijna alle vooral dikkere mensen die overgingen op de light producten hebben enkel een grotere drang gekregen naar natuurlijk light producten en zijn helemaal niks afvallen. Daarnaast maakt light je lui dus ga je minder bewegen en sporten.

 

Ga voortaan eten wat natuurlijk is, koop niet meer alles wat op de tv reclames komt, deze partijen zijn namelijk enkel uit op winst, en stoppen er stofjes in waardoor hun product nog een stuk beter verkoopt dan natuurlijke en of biologische producten.

Gezien de gezonde producten echter wel een stuk duurder zijn is ons advies om lekker gevarieerd te eten, eet genoeg noten, vis en wissel het af met vlees of en dag als vegetariër. Ga genoeg naar buiten en probeer zoveel mogelijk te sporten. Je zult merken dat sporten vrij zwaar kan zijn. Om deze klap op te kunnen vangen is het efficiënt om ook een pot eiwitshake poeder in huis te hebben, op de dagen dat je sport neem je sowieso 1 shake zodat je jou lichaam extra voeding en ondersteuning zult geven.

 

Voor meer informatie over gezond eten en sportvoeding kun je een kijkje nemen op
www.eiwitshakestore.nl

 

Voor meer info : bezoek website