Hoe gaat het gebruik van een schudzeef in zijn werk?

Zoekt u een schudzeef of juist een trilzeef? Ga dan naar een specialist. Ze worden voornamelijk bij transporteren, zeven of dichten van materialen gebruikt. Hoe het in zijn werk gaat? De tril- en schudzeven van PAJA Triltechniek maken gebruik van trilbewegingen. Door het materiaal over een trillend zeefdek te transporteren, zal al het materiaal tijdens het transport het zeefdek raken. Al het materiaal dat groter is dan de maaswijdte van het zeefdek wordt verder getransporteerd. Het materiaal dat kleiner is valt naar beneden. Zo wordt het materiaal op korrelgrootte gescheiden. Het materiaal dat van elkaar gescheiden is, kan eventueel apart worden opgevangen voor verdere verwerking.

Schudzeef of trilzeef tegen een scherpe prijs

Als u een schudzeef wilt kopen, hoeft u niet altijd veel geld te besteden. Dit geldt ook voor een trilzeef. Het is aan te raden naar een specialist te gaan zodat u altijd de juiste prijs betaald voor het product. PAJA Triltechniek biedt verschillende schud- en trilzeven aan tegen scherpe prijzen. Voor ieder budget heeft deze specialist het juiste product. Door de jarenlange ervaring in de triltechniek kunt u er uitstekend terecht voor deskundig advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste zeef in huis haalt. Naast schud- en trilzeven is het ook mogelijk om onder meer trilgoten, triltafels, vingerzeven en trilpijpen aan te schaffen. Deze producten worden gebruikt voor zeven, transporteren en verdichten van diverse soorten materiaal. De zeven worden veel gebruikt in verscheidene industrieën.

Een trilzeef of schudzeef op maat

Bij PAJA Triltechniek kunt u schudzeef volgens uw specificaties laten maken. U weet dan zeker dat u een product in huis haalt dat aan uw wensen voldoet en dat u ook echt kunt gebruiken. Standaard zeefinstallaties zijn uitermate geschikt voor het afzeven van al uw producten. De tril- en zeefmachines zijn bij PAJA Triltechniek verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. U kunt zelf kiezen waar u de aandrijvingen wilt hebben, waar u de in-uitlopen wilt hebben, of er een bodem of deksel nodig is en hoeveel zeefdekken u nodig heeft. Dat kan variëren: 1-deks, 2-deks of zelfs meerdere. De breedte van de tril- of schudzeef kan 200 tot 1800 mm zijn. De lengte 800 tot 7500 mm. Kom voor zeef- en trilinstallaties op maat naar een specialist.

Voor meer info : bezoek website