Netherlands Startpage
Image default
Internet

Hoog in google

Hoog in google staan is belangrijk

Hebt u er als ondernemer al wel eens over nagedacht hoe belangrijk het is voor het succes van uw onderneming om hoog in google te staan? Zo niet, denk dan eens na over uw eigen gedrag als u aan het surfen bent op internet, op zoek naar een aanbieder van een bepaald product of van een bepaalde dienst. De kans is groot dat u een term invoert om op te zoeken en dat u vervolgens van de websites die u in beeld krijgt alleen de eerste paar bekijkt. De sites die niet hoog in google staan, of beter gezegd niet in de top vijf van resultaten, die zult u waarschijnlijk niet bekijken. U begint met het bovenste resultaat en als u dan na vijf websites nog niet gevonden hebt wat u precies zoekt, dan voert u waarschijnlijk gewoon een andere zoekterm in. U gaat niet alle pagina’s bekijken die u met de eerste term gevonden had. En dit geeft meteen aan hoe belangrijk het is om hoog in google te staan. Want u bent natuurlijk geen uitzondering, iedereen gebruikt zoekmachines op deze manier. Vaak worden alleen de sites uit de top vijf bekeken, heel af en toe scrollen mensen naar beneden naar de iets lagere zoekresultaten. Doorbladeren naar de tweede pagina of zelfs nog verder, dat doen eigenlijk maar heel erg weinig mensen. Gezien het aantal websites dat er tegenwoordig bestaat, is de enige manier om op te vallen in het geheel een score hoog in google. Wilt u graag nieuwe potentiële klanten bereiken en extra klanten trekken, dan is het zeker de moeite waard om ervoor te zorgen dat uw positie in de zoekresultaten verbeterd en dat uw website hoog in google komt te staan via Xyrius.

Verschillende manieren om hoog in google te komen

Het zal nu voor iedereen wel duidelijk zijn hoe belangrijk het is voor het succes en het slagen van een onderneming om een score hoog in google te hebben. Maar hoe bereikt u nu een dergelijke score en kunt u daar wel zelf wat aan doen? Het antwoord is ja, u kunt daar zeker zelf wat aan doen. Er zijn namelijk verschillende manieren om uw positie te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw site daadwerkelijk hoog in google komt te staan. U kunt dan denken aan:

  • zoekmachine optimalisatie
  • linkbuilding

Voor de meeste mensen zullen dit termen zijn die hen weinig zeggen. Om te beginnen met zoekmachine optimalisatie, de meest gebruikte manier om hoog in google te komen. Bij zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization of kortweg SEO genoemd, wordt de website zo opgebouwd dat deze goed gewaardeerd wordt door zoekmachines. Hiervoor zijn een goede structuur en een goede techniek erg belangrijk. Maar wat hierbij ook belangrijk is, is dat zoekmachines doorhebben waar de website om draait en op wat voor termen uw site gevonden moet worden. Zoekmachines lezen daarvoor uw site en pikken er de belangrijkste woorden uit. Zoekt iemand op een van de uitgekozen woorden, dan zal uw website hoog in google tevoorschijn komen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u op de juiste woorden gevonden wordt, dat u echt de mensen bereikt die naar uw product of dienst op zoek zijn. U kunt dit zelf beïnvloeden door termen die voor uw bedrijf belangrijk zijn, regelmatig terug te laten keren op uw website. Ook door linkbuilding kan uw website hoog in google terecht komen. Bij dit proces zorgt u ervoor dat er links naar uw website op andere websites komen te staan. Hoe meer links en hoe beter de websites waar ze op staan, hoe hoger zoekmachines uw eigen webpagina zullen waarderen.

Xyrius helpt u bij de uitvoering

U hebt nu globaal een idee van wat belangrijk is voor een positie hoog in google en u zou dus zelf hiermee aan de slag kunnen gaan. U kunt immers zelf vaak wel bepalen welke zoektermen belangrijk zijn voor uw bedrijf en deze regelmatig terug laten komen op uw pagina. Maar hoe vaak moeten ze precies terugkomen? Veel mensen hebben hier geen idee van en gebruiken de belangrijke woorden dus zo vaak mogelijk. Maar hiermee zullen zij niet hoog in google komen te staan. Zoekmachines prikken hier namelijk gewoon doorheen en zien het als een onnatuurlijke manier van uw webteksten inrichten als één woord heel vaak terugkomt. Voordat u aan de slag kunt gaan, moet u dus weten hoe vaak belangrijke woorden voor moeten komen en hoe uw website het beste opgebouwd kan worden. Voor linkbuilding geldt hetzelfde. U kunt zelf veel sites bezoeken en overal in de reacties een link naar uw website achterlaten, maar dit levert u geen positie hoog in google op. Sterker nog, doet u dit teveel, dan zal de zoekmachine uw acties als spam markeren en uw site juist gaan weren uit de zoekresultaten. U bereikt dan dus juist het tegenovergestelde van wat u wilde bereiken. Gelukkig zijn er mensen die zich expert mogen noemen op dit gebied en die precies weten wat u wel en niet moet doen om hoog in google terecht te komen. De mensen van Xyrius zijn echte specialisten op dit gebied en zij kunnen ervoor zorgen dat u een goede positie in de zoekmachines behaalt. Dit doen zij bovendien tegen zeer gunstige prijzen. Wilt u dus ook meer succes hebben met uw onderneming en ervoor zorgen dat uw site hoog in google komt te staan, schakel dan de experts van Xyrius in.

Voor meer info : bezoek website