Netherlands Startpage
Image default
Financieel

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Ook met particuliere vorderingen kunt u bij Bill terecht. Het is moeilijk een incassobureau voor particulieren te vinden, maar Bill is toch echt de beste. Bill heeft veel ervaring met het invorderen voor particuliere opdrachtgevers. Voor het incasseren van geldleningen, niet geretourneerde borg, huur, etc. etc. bent u bij Bill aan het juiste adres. Maar er zijn ook zaken die we niet in behandeling nemen, zoals alimentatie vorderingen. Indien u twijfels heeft, neem dan gerust even contact op. Meestal kunnen we u wel helpen hoor. Voor een particuliere incasso gaat u naar Bill.

De minnelijke fase

Eerst schrijven we de debiteur aan. Er wordt uiteengezet wat er nog voldaan zal moeten worden. Met uw debiteur kan wellicht nog een betalingsregeling afgesproken worden. Dit is een goede oplossing voor iedereen. Naar de rechter gaan, brengt hoge kosten met zich mee. Het griffierecht voor particuliere opdrachtgevers is dan weliswaar lager dan voor rechtspersonen  maar is nog altijd zeer hoog. Om een dure procesgang te voorkomen kan bijvoorbeeld via een betalingsregeling betaald worden. Doel is altijd dat de vordering binnen 6 maanden wordt voldaan.

Dien gratis uw vordering in

Wanneer uw debiteur niet getraceerd kan worden. Of als hij niet wil betalen. Kunnen we de zaak ook aanhangig maken bij de kantonrechter. Debiteur moet zich dan melden bij de kantonrechter. Debiteur kan daar zijn verhaal nog doen. De rechter zal dan uiteindelijk vonnis wijzen. Met dit vonnis kan er beslag gelegd worden. Ook het voertuig van debiteur kan in beslag genomen worden. De hoge kosten zijn voor de debiteur. Dien daarom snel uw particuliere incasso http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html in.

Voor meer info : bezoek website