inspiratie badkamer

Netherlands-startpage

Leuke inspiratie badkamer

Bent u op zoek naar een beetje inspiratie, badkamer is het vertrek dat u opnieuw in wilt richten? Dan bent u op de website van Heck aan het juiste adres. Wij hebben namelijk voor ieder wat wils en zorgen altijd voor een boel inspiratie. Badkamer ontwerpen is ons op het lijf geschreven. Wij hebben jarenlang ervaring in deze branche en krijgen elke dag weer nieuwe inspiratie. Badkamer styling is ons vak en wij doen dit dan ook met veel plezier. Dus bent u op zoek naar een mooi nieuw bad, in een klassieke stijl of juist een landelijke? Dan bent u bij Van Heck aan het goede adres. Wij zijn van alle markten thuis en u kunt ook altijd bij ons terecht voor meer inspiratie. Badkamer restylen is niet niks, daar wilt u eerst even goed over nadenken. Bezoek eens onze leuke site, waar u veel nieuwe soorten badmeubels tegen zult komen. Zo komt u weer op nieuwe ideeën. Hieronder sommen wij graag even voor u op wat wij zoal voor u in de aanbieding hebben:

 • vrijstaande baden
 • inbouwbad
 • waskommen
 • toiletpotten
 • badmeubels
 • radiatoren
 • bijzonder soort kranen
 • en nog veel meer!

Kortom, wij zijn van alle markten thuis en hebben werkelijk geen nee te koop. Bij ons zit u op de goede plek als u graag wilt kiezen uit een enorm groot assortiment. Wilt u onze badmeubels en compleet ingerichte badkamers wel eens van dichtbij bekijken? Dan krijgt u meer inspiratie. Badkamer showroom van van Heck is gevestigd op diverse plaatsen in het land. Zo is er altijd wel een plaats in uw buurt waar u terecht kunt voor onze fantastische collectie. U kunt ons vinden in:

 • Borne
 • Wommelgem
 • Soest

Wij hopen u in ieder geval zo spoedig te mogen begroeten in een van onze mooie showrooms!

Zoekt u nieuwe inspiratie? Badkamer specialist helpt u verder

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee kunt gaan. Bij ons bent u namelijk een stuk voordeliger uit, maar kunt u toch profiteren van veel luxe en fantastische inspiratie. Badkamer specialisten kunnen u verder helpen met uw keuze. Zij weten er alles van en u kunt ervan op aan dat zij altijd goed adviseren. Zij luisteren naar uw wensen en houden rekening met wat u wilt. En zo geven zij u nieuwe inspiratie. Badkamer uitzoeken is per slot van rekening ook niet zo makkelijk. Het is natuurlijk zo wel prettig als u daar goed bij wordt geholpen. Wat u uiteraard ook kunt doen is gaan googelen op ‘inspiratie badkamer’. Dan vindt u vast wel van alles, maar de zoekresultaten voor ‘inspiratie badkamer’ laten ook een hoop links zien die u misschien niet kunt gebruiken. Voor echte inspiratie, badkamer als onderwerp hebbend, bent u bij ons aan het juiste adres. Van Heck heeft nog nooit iemand teleurgesteld en wij zullen dit ook bij u niet doen. Bent u nou bang dat u voor zult kwalitatief hoogstaand en stijlvol materiaal erg veel geld neer moet tellen, maar bent u zeker niet bereid om er de hoofdprijs voor te betalen? Gelukkig heeft u niks te vrezen, omdat wij altijd lage prijzen hanteren. En dit zal ook zo blijven. Dus ook als u ergens in de komende tijd nog eens iets van ons aan wilt schaffen, dan bent u niet duur uit. Kortom, wees geen dief van uw eigen portemonnee en kies voor de betaalbaarheid van Van Heck. Wij leveren ook altijd veel inspiratie. Badkamer en badmeubels zijn onze passie. U kunt er dus op vertrouwen dat u aan ons een heel betrouwbare partner heeft als het om badkamers gaat.

Kom kijken in een van onze mooie winkels

Als u uw sanitaire voorzieningen opnieuw wilt gaan inrichten, dan is het natuurlijk altijd aan te raden om eerst eens op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie. Badkamer opnieuw vormgeven is soms niet makkelijker, omdat u te maken heeft met een kleine ruimte. Van Heck Badkamers heeft voor elk probleem een oplossing en u zit bij ons dan ook op de goede plek voor wat inspiratie. Badkamer showrooms zijn verspreid over het hele land en wij ontvangen u graag in Soest, Wommelgem en Borne. Daar staan onze specialisten voor u klaar om u de weg te wijzen in ons enorme assortiment aan badkamerartikelen. U zult werkelijk versteld staan van onze ruime keuze en de lage prijzen. Zo goed hebt u het waarschijnlijk nog nooit meegemaakt. Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog wat meer informatie inwinnen? Wilt u van de hoed en de rand weten, voordat u een beslissing neemt of u al dan niet met Van Heck in zee gaat? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Verder kunnen wij u ook altijd blij maken met frisse inspiratie. Badkamer, baden, luxe kranen… wij weten er alles van! Als u nog vragen hebt, dan hebt u verschillende manieren om ons te bereiken:

 • u kunt ten eerste even een mailtje sturen met daarin uw vraag
 • ten tweede kunt u het contactformulier op onze site invullen
 • en ten slotte kunt u ons even opbellen om meer te weten te komen

Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Voor meer info : bezoek website