Netherlands Startpage
Image default
Aanbiedingen

Je hebt tegenwoordig zo veel smartwatches, welke types zijn het beste op dit moment?

Laten we eerlijk zijn; De originele smartwatches zijn nauwelijks luxe en spreken een ander publiek aan op de markt voor luxe horloges. Slimme horloges hebben geen aanzien, weinig verhalen en zien er vaak uit als de eerste prijs in een ontbijtdoos voor kinderen. MAAR, smartwatches zijn nuttig en durven COOL te zeggen. Millennials willen meer gemak dan prestige, en de juiste technologie maakt het leven gemakkelijker, vooral als je een levensstijl hebt die gericht is op fitness of de noodzaak om verbonden te blijven waar je ook bent.

Hoe hebben we gekozen? De meeste smartwatches zijn echt krachtig

Het verbonden horloge is het essentiële accessoire geworden voor diegenen die statistieken willen verzamelen over hun dagelijkse activiteiten. Maar het aanbod is zo groot dat het moeilijk te navigeren is.

In deze selectie hebben we ons vooral gericht op “lambda” -horloges, namelijk horloges die, volgens een klassiek horlogeontwerp, enkele moderne technologieën bevatten, maar zonder zich op een bepaald gebied te specialiseren.

We raden de meest atletische onder u en diegenen die op zoek zijn naar specifieke statistieken in bepaalde gebieden aan om onze gidsen voor GPS-horloges en verbonden armbanden te raadplegen .

Wat onze selectie betreft, zijn we begonnen met ongeveer dertig momenteel bekende modellen op de markt, waarin we de volgende criteria hebben onderzocht:

  • Ontwerp : het verbonden horloge is, naast zijn praktische karakter, een mode-accessoire. En als iedereen verschillende smaken heeft, hebben we de manier geanalyseerd waarop het horloge om de pols wordt geplaatst, ongeacht de grootte, het gevoel dat het de drager geeft en de verscheidenheid aan stijlen waarin het wordt voorgesteld.
  • Materiaalkwaliteit : hier hebben we gekeken naar de sterkte van de materialen die bij het ontwerp van de armband zijn gebruikt, zoals de wijzerplaat en knoppen, de reactiviteit van het scherm en het gemak van het bedienen van de mechanismen.
  • Autonomie : dit is een punt waarop verbonden horloges vaak zondigen. Tinynews benadrukt ook dat de oplossing om te voorkomen dat je om de 48 uur moet opladen, is om te kiezen voor een verbonden armband, die hem soms heeft, een autonomie van enkele weken . In het geval van verbonden horloges hebben we er een erezaak van gemaakt dat het toelaat om minstens een volledige dag te houden.
  • Traditionele luxe horlogemakers staan ​​ondertussen bekend om hun traditie en geschiedenis, maar niet altijd om hun vooruitgang in digitale technologie . Tot nu toe is dit geen probleem geweest. Toen Apple echter zei dat het meer verkocht dan Rolex, konden luxe horlogemakers het zich niet veroorloven om de wens van de markt voor de functionaliteit van een smartwatch te negeren.

Na enkele uren onderzoek, de voorselectie van dertig modellen en het grondige onderzoek van een dozijn daarvan, hebben we de 5 best verbonden horloges van dit moment geselecteerd. Maar als we er een zouden moeten aanbevelen, zou het de Samsung Galaxy Watch zijn.

Voor een prijs die veel lager is dan de beroemde Apple Watch Series 4 , biedt dit verbonden horloge bijna vergelijkbare prestaties en nauwkeurigheid, allemaal in een zeer elegant horlogeontwerp dat zeker geschikt is voor dagelijks gebruik.

 

https://www.iiav.nl/smartwatch/