Meer werkplezier door goede werkschoenen of veiligheidsschoenen

Heb je een baan waarbij je goede werkschoenen of veiligheidsschoenen schoenen nodig hebt? Brengt je baan bijvoorbeeld risico’s voor jouw voeten met zich mee? Dan kies je voor voetbescherming van Schoenen van Staal. Er zijn ook werkschoenen zonder veiligheidsfunctie. Soms worden ze gedragen omdat ze extra stevig zijn, of juist lekker zitten voor specifieke werkzaamheden. Ben je werkzaam bij een bedrijf waar werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, verplicht zijn? Volgens de Arbowet behoort jouw werkgever voor de juiste werkschoenen te zorgen. Voor jouw veiligheid, meer werkplezier en het voorkomen van blessures tijdens werktijd. Schoenen van Staal is dé webwinkel voor werkschoenen tegen de laagste prijzen. Voor deskundig advies kun je ook altijd langsgaan in de winkel in De Meern.

Ruim assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren

Schoenen van Staal heeft sportieve en trendy werkschoenen en veiligheidsschoenen. Zowel dames als heren kunnen bij deze webwinkel terecht. Naast een uitgebreide collectie werkschoenen heeft deze specialist ook veel werkkleding beschikbaar, om je werkoutfit compleet te maken. In het assortiment vind je onder andere werkbroeken, T-shirts, sweaters, poloshirts, jassen, overalls en reflectiekleding van de beste merken zoals Apache, Quick, Python en Maxguard. Wanneer je jouw werkschoenen en werkkleding bij Schoenen van Staal bestelt, profiteer je van vele voordelen. Zo is achteraf betalen mogelijk. Heb je 30 dagen retourrecht. Betaal je veilig online en wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, een 100% tevredenheidsgarantie.  

Stijlvol en veilig aan het werk met werkschoenen en veiligheidsschoenen van de beste merken

Als je werkzaam bent in het metaal, transport of bouwsector, zijn goede werkschoenen erg van belang. Met werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, van Schoenen van Staal ga je stijlvol en veilig aan het werk. Hier vind je namelijk de combinatie van veilig en trendy. In het assortiment vind je topmerken zoals Quick, Python, Maxguard en Apache. Alle veiligheidsschoenen in het assortiment voldoen aan de EN 345 normering welke is vastgelegd in de EC-wetgeving 89/686. Dit wil zeggen dat de schoenen voorzien zijn van een gesloten hiel en een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 2-joule. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende hak. Welke werkschoenen en veiligheidsschoenen zijn het meest geschikt voor jouw werksituatie?  

 

Voor meer info : bezoek website