Niet alleen voor opslag gaat u naar een bedrijf in Den Bosch

Heeft u er al eens over nagedacht dat zowel de opslag van uw goederen als het transport bij één bedrijf in Den Bosch te regelen is? Brouwers transporteert uw pallets of containers en slaat al uw goederen op. U hoeft slechts één bedrijf uit Den Bosch te benaderen voor zowel de opslag als het transport van goederen. Of u er u goederen naar het buitenland moeten, er producten vanuit Duitsland of België naar Nederland moeten of u binnen Nederland goederen transporteert: bij Brouwers is het mogelijk. Dankzij het uitgebreide wagenpark is het transportbedrijf altijd in staat om aan uw wensen te voldoen.

Voor welke goederen zoekt u opslag in Den Bosch?

Als u zoekt naar een locatie om goederen, pallets of inboedel op te slaan let u op een aantal zaken. U wilt dat dit een veilig en betrouwbaar bedrijf is. Dan kunt u kiezen voor de opslagmogelijkheden van Brouwers in Den Bosch. Het bedrijf beschikt over twee locaties waar ruimte is voor zo’n 25.000 pallets. Daarnaast blijven zij alsmaar innoveren in nieuwe technologieën. Zo is het moderne warehouse uitgevoerd met verrijdbare stellingen, inrijdstellingen en conventionele stellingen. Bovendien denken de logistiekspecialisten met u mee om tot een passende oplossing te komen. Op die manier kunt u altijd rekenen op een veilige en zorgvuldige opslag van uw goederen in Den Bosch.

Efficiënte manier van opslag bij transportbedrijf in Den Bosch

Het huren van een opslagruimte die gegarandeerd veilig en betrouwbaar is doet u bij Brouwers. Dit bedrijf maakt gebruik van innovatieve opslagmogelijkheden wat zorgt voor een efficiënte werkwijze. U vindt op twee locaties in Den Bosch een modern warehouse voor de opslag van uw goederen. Dat wil zeggen dat de opslag is uitgevoerd met inrijdstellingen, verrijdbare stellingen en conventionele stellingen. Een andere reden van de efficiënte werkwijze is de persoonlijke benadering, professionaliteit en klantgerichtheid van het bedrijf. Zij denken met u mee, luisteren aandachtig naar uw wensen en houden rekening met uw bedrijfsprocessen. Zo verloopt het opslaan van uw goederen zo efficiënt mogelijk en wordt er aan uw behoeften voldaan.