Netherlands Startpage
Image default
Bedrijven

NS klantenservice telefoonnummer

Bellen met de NS klantenservice

Iedereen die met de trein reist en daarover vragen of opmerkingen heeft, kan terecht bij de NS klantenservice. De NS klantenservice is speciaal opgericht om de klanten, de naam zegt het eigenlijk al, te kunnen bedienen. Het is daarmee een van de meest belangrijke onderdelen van de Nederlandse Spoorwegen. Gezien het feit deze geheel en al op de klant gericht is mocht een goedwerkende NS klantenservice dan ook niet achterblijven. In deze korte tekst zal het een en ander over deze dienst toegelicht worden zodat u precies weet met welke vragen u bij deze service terecht zou kunnen.

De NS klantenservice is er voor u

Wie werkt maakt fouten en de NS vormt hierop geen uitzondering. Het kan namelijk altijd zo zijn dat een trein een keer niet op tijd kan rijden. Soms ondervindt u hier als consument hinder van en in dergelijke gevallen kunt u contact opnemen met de NS klantenservice. Hier zal u vriendelijk te woord gestaan worden door een van onze medewerkers die er naar streeft u om vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Niemand wil immers lang in het ongewisse blijven en dat weten de medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen maar al te goed. Vandaar dat er alles aan gedaan wordt om u zo goed mogelijk te helpen.

Op iedere vraag een bevredigend antwoord

Bij de NS klantenservice is de klant koning, dat moge duidelijk zijn. Vandaar dat hier ook met klem benadrukt wordt dat de medewerkers van deze dienst u altijd vriendelijk te woord willen staan. Domme vragen bestaan voor hen niet, het is enkel dom om vragen niet te stellen. Daarom adviseren wij:

* Om snel contact met deze dienst op te nemen

* om al uw vragen aan onze medewerkers voor te leggen

* uzelf snel uit uw onzekerheid te verlossen

Voor meer info : bezoek website