Particuliere ouderzorg; want alleen de beste zorg is goed genoeg

Maar wat is dan de beste zorg? Daar over verschillen de meningen. Bij Compartijn wordt hier particuliere zorg, afgestemd op de persoonlijke levensstijl mee bedoeld. En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo krijgt u particuliere ouderenzorg, die volledig bij uw behoeften aansluit. De ervaren medewerkers van Compartijn helpen u ook met verpleging en uw persoonlijke verzorging, en dat allemaal in uw appartement dat gevestigd is in ons particulier verpleeghuis. Heeft u zorg nodig in het ziekenhuis of bij een specialist op locatie? Geen probleem! U wordt altijd gebracht en deskundig begeleidt tijdens deze afspraken.

Particuliere ouderenzorg in een gezellig verpleeghuis bij u in de buurt

Een gezellig verpleeghuis is altijd te verkiezen boven een plek waar ouderen zitten te vereenzamen. Compartijn stimuleert bijvoorbeeld de interactie tussen de bewoners onderling. Met meer dan tien verschillende complexen is er altijd wel eentje dichtbij. Zo vindt u ze bijvoorbeeld in Tilburg, Enschede, Den Haag en Ede. Een goede particuliere ouderenzorg staat bij Compartijn hoog in het vaandel. Zo zit er 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand voor u klaar als u zorg nodig heeft, wordt het huishouden voor u gedaan en krijgt u elke dag het lekkerste eten en drinken in het particulier verpleeghuis.

Een particulier verpleeghuis met aandacht voor familie, eten en goede zorg

Ook kunt u appartementen geheel naar eigen wens inrichten zodat de nieuwe woning zoveel mogelijk op de oude lijkt. Dat voelt meteen een stuk vertrouwder. Zo woont u bij Compartijn altijd in uw eigen appartement, waar u de volledige vrijheid heeft, maar dan met de beste zorg. Zo geniet u van heerlijk eten en drinken, mag familie altijd langskomen en krijgt u elke dag de beste zorg. En wist u dat het ontvangen van particuliere ouderenzorg en het wonen in een particulier verpleeghuis van Compartijn niet veel duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis? Op de website van deze organisatie leest u waarom.