Piquadro: de tas voor uw laptop

Bent u van plan om een laptop aan te schaffen voor bijvoorbeeld uw werk of wanneer u op reis bent? Denk dan goed na over de accessoires die u aanschaft voor de laptop. U kunt vaak kiezen uit een breed arrangement beschermende hoezen, opladers en kabels. Als u de laptop veel met u mee zult brengen naar bijvoorbeeld zakelijke afspraken, kantoor of op reis dan is het noodzakelijk om een goede laptoptas aan te schaffen. Ook daarin heeft u een ruime keuze in merken, zoals Piquadro. Niet alleen in formaat en stof van de tas, maar ook de kwaliteit is zeer uiteenlopend in de aanbieding laptoptassen die u tegen zult komen. De Piquadro tassen zijn van zeer goede kwaliteit voor een fijne prijs. Gemaakt met traditioneel Italiaans vakmanschap en dat ziet u terug in de kwaliteit van de tas. Het onderscheidende design van de tassen brengt net dat beetje extra wat u zoekt u een tas. Het is verstandig om bepaalde eisen aan een laptoptas te stellen, tenslotte is uw laptop een kostbaar apparaat dat u niet zomaar kwijt wilt raken en u wilt al helemaal niet dat het kapot valt omdat de tas waarin u hem meedraagt van inferieure kwaliteit is. Bij een Piquadro tas zal u dat niet overkomen. Door de beste innovatie en de laatste technologie voldoen deze tassen aan een van de hoogste eisen die u eraan kunt stellen. Piquadro staat voor de kwaliteit van de toekomst. Binnen het merk Piquadro vindt u verschillende lijnen die gevarieerde laptoptassen in het assortiment hebben. Neem eens een kijkje op de online webshop van BestBags, http://www.bestbags.nl/75-piquadro-laptoptassen. Zij hebben de volgende lijnen in hun assortiment:

  • Blue Square
  • Signo
  • Aki

Verschillende zakelijke en laptoptassen van een goede kwaliteit, waar u zeker tevreden over zult zijn. De Blue Square en de Aki lijn onderscheiden zich duidelijk van anderen merken door de scherp gesneden kanten versierd door de met de hand geverfde lichtblauwe details. Dit is een iets persoonlijkere en levendiger kenmerk dat de tas net een beetje dat extra geeft ten opzichte van andere zakelijke en laptoptassen. Hierdoor is de tas ook goed herkenbaar. Nooit meer een vervelend moment waarop u uw tas niet kunt vinden tussen alle andere vergelijkbare tassen.

De kwaliteit van de Piquadro tas

Dat een laptoptas van goede kwaliteit moet zijn is natuurlijk logisch. Het meedragen van een laptop kan risico’s met zich meebrengen. Wanneer u de laptop veilig thuis laat is de kans kleiner dat er iets mee gebeurt. Tijdens het vervoeren van de laptop kunt u het apparaat ergens tegenaan stoten of u laat hem per ongeluk vallen. Dingen die niet erg goed zijn voor de levensduur van de laptop. Piquadro tassen zijn van een dusdanige kwaliteit dat het apparaat goed beschermd is tegen stoten of vallen. Uiteraard raden wij u niet aan om de laptop van grote hoogtes te laten vallen, maar de tas biedt wel extra bescherming wanneer u de Piquadro laptoptas per ongeluk los laat tijdens het lopen naar kantoor of een zakelijke afspraak. De tassen van Piquadro hebben variërende designs en dus zit er vast een tas tussen die past bij uw wensen en bij uw smaak. De verschillende varianten komen ook in uiteenlopende kleuren, ondanks dat u de meeste tassen voornamelijk in zakelijk zwart of rood zult tegenkomen. Daar heeft het merk Piquadro voor gekozen om het zakelijke karakter van de doelgroep waar zij zich op richten. Sommige designs geven een wel iets meer speels effect, maar het is bovenal een nette tas, die zeer geschikt is voor op kantoor of tijdens een zakelijke meeting. De Piquadro tassen hebben ook verschillende functionaliteiten waar u blij door verrast zal worden. Een deel van de collectie van BestBags is ook goed te gebruiken als alleen zakelijke tas. U kunt de tas dus ook meenemen wanneer u geen laptop mee hoeft te nemen. Dit is iets wat je maar bij weinig laptoptassen van andere merken ziet. De tassen zijn zo ingedeeld dat u ook veel ruimte heeft voor andere spullen, zoals

  • sleutels
  • agenda
  • mobiele telefoon

Eventueel is er ook plaats voor lunch of een flesje water.

Het passende design van Piquadro

Piquadro laptoptassen komen in uiteenlopende designs, zo heeft u keuze uit aktetassen, schoudertassen, damestassen en zelfs rugzakken ziet u terug in het assortiment van BestBags. U kunt een Piquadro tas ook aanschaffen wanneer u hem niet gaat gebruiken voor een zakelijk doeleinde. Moet je bijvoorbeeld veel reizen voor je werk en wil je een stevige tas voor op reis, maar niet een die meteen weggeeft dat je een laptop bij je hebt? Neem dan een Piquadro rugzak. Deze tassen zijn van zeer goede kwaliteit ook en hebben uiteraard ook de ruimte om andere spullen in op te bergen. De tas bestaat uit verschillende vakken waarin u een hele hoop spullen kwijt kunt. Zo vindt u er een sleutelhouder in en een pennenhouder. U krijgt de tas inclusief een smart-sleeve. Hiermee kunt u de Piquadro tas bevestigen aan de rechtopstaande trolley. Ideaal dus voor op reis. Veel van de andere tassen van het merk Piquadro komen ook met de smart-sleeve. Wanneer u dus liever voor een aktetas kiest wanneer u op reis gaat, heeft u ook de mogelijkheid om deze te bevestigen aan een trolley. Kijk eens rond in het assortiment van dit merk. Wanneer u een Piquadro tas aanschaft bij BestBags krijgt u twee jaar garantie.

Voor meer info : bezoek website