Rex Ceramiche Pietra Del Nord tegels

Netherlands-startpage

Ten noorden van het historische Parijs en in de omgeving van de Belgische grens bevindt zich een regio die rijk is aan geschiedenis. Deze rijke historie is onder andere zichtbaar in de architectuur en in het interieur van de eeuwenoude panden uit de regio. Uit deze prachtige omgeving komt een natuursteen met een prehistorische oorsprong die de charme van de evolutie vangt en zeer divers weet weer te geven. Hier lag de oorsprong voor de oppervlakte afwerking van de Rex Pietra Del Nord tegelcollectie. Dit oude materiaal uit de ontwikkeling van de mens en geeft tot vandaag de dag onze geschiedenis op een bijzondere wijze weer. De samenvoeging van afgestorven organismen en diertjes met een kalkskelet die na het afsterven op de bodem van ondiepe zeeën in een massa van calcietafzetting geeft deze steen zijn karakteristieke blauwe kleur varieert van grijs tot zwart. De natuurlijke fossiele decoraties verkleuren na verloop van tijd naar een lichtere tint. Dit eeuwen durende, natuurlijke proces, is exact hetgeen rex ceramiche tegels in de collectie Pietra Del Nord wilde vastleggen.

Belgisch Hardsteen

De Belgische blauwe hardsteen is traditioneel en met meesterlijk vakmanschap gebruikt in bijna alle grote projecten in het architectonisch erfgoed. Zijn nobele karakter heeft architecten gefascineerd van over de hele wereld voor de bouw van elegante paleizen en belangrijke kathedralen. Gedefinieerd door de uitstraling van lichtheid en kracht, gecombineerd met een kleurbalans die de samenhang tussen de natuur, het milieu, alsmede de context en omgevingsruimte overduidelijk weergeeft.

Rex Ceramiche tegels

Rex tegels heeft dit alles kunnen mengen in Pietra Del Nord, een elegante, natuurlijke afwerking die het perfecte gebaar weergeeft van iemand die eeuwenlang zorg heeft besteed aan deze hardstenen keramische tegel. Een ogenschijnlijke fluweelzachte afwerking die echter aangepast is aan de eisen van deze tijd, in lijn met de filosofie van het merk. Traditie en innovatie die met elkaar verweven zijn, om een aantrekkelijke tegeloppervlak te creëren dat aan de smaak van de tijd en de cultuur van verre oorden voldoet.

Van mozaiek tot traptegels

De tegelcollectie Pietra Del Nord is verkrijgbaar via de webshop van Sani-bouw en omvat niet alleen vloertegels maar bestaat ook uit wandtegels in de vorm van mozaiek, decortegels, plinttegels, en traptegels. Ook zijn er hoek- of striptegels die bedoelt zijn voor het perfect en fraai afwerken van uitwendige hoeken. Rex Ceramiche Pietra Del Nord is verkrijgbaar in 5 kleuren, 3 verschillende oppervlakte afwerkingen en afmetingen die tussen 5x5cm en 80x180cm liggen. Met dit complete pakket van mogelijkheden bent u in staat om nog meer sprekende interieur of badkamer ontwerpen te kunnen maken. Ook met een tegelplan voor uw badkamer of interieur helpt Sani-bouw u graag.

Voor meer info : bezoek website