Sleutelhangers bedrukken

Sleutelhangers bedrukken zoals u wenst

Heeft u het idee sleutelhangers bedrukken bedacht voor een geschenk? Geef uw bestelling en wensen dan door aan Relatiegeschenk4you.nl. Bij ons zijn relatiegeschenken, sales en marketing samengevoegd in een dienst. Niet alleen kunnen wij producten aanpassen aan de klant, maar wij beschikken ook over de kennis en ervaring op het gebied van relatiegeschenken. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen gewend goederen en diensten via het internet te bestellen. Hier sluit onze dienstverlening op aan. Onze website is op overzichtelijke wijze ingedeeld, om het zo voor klanten nog aantrekkelijker en gemakkelijker te maken. Verder komen er geen extra kosten bij. U betaalt alleen voor sleutelhangers bedrukken en hierbij bent u bij ons ook nog eens verzekerd van de beste kwaliteit. De meeste klanten kiezen voor relatiegeschenk4you.nl om de volgende redenen:

 • overzichtelijke en makkelijke site
 • duidelijkheid over de prijzen
 • geen verborgen kosten
 • eenvoudige bestelwijze
 • snelle verzending
 • goede prijs/kwaliteit verhouding
 • toegankelijke klantenservice

Het gaat bij ons niet alleen maar om sleutelhangers bedrukken. Wij begrijpen dat het gaat om relatiegeschenken waarbij het uiterlijk en de kwaliteit van groot belang. Indien u deze weggeeft aan huidige en potentiële klanten, dan moeten de artikelen uiteraard representatief zijn voor het bedrijf. Hier komt dus sales bij kijken. De medewerkers van deze website beschikken over de kennis en ervaring omtrent deze vorm van sales. Indien u hier open voor staat kunnen wij u dus ook adviseren in eventuele verbetering bij de sleutelhangers bedrukken. Via onze website relatiegeschenk4you.nl kan u op eenvoudige en snelle wijze uw bestelling doorgeven. Onze producten worden allemaal via een koeriersbedrijf verzonden en wij bieden veilige betaalmethodes via het internet. Indien uw bestelling sleutelhangers bedrukken is, dan is dit een goede strategische keus. Tenslotte lopen veel mensen nog met sleutels rond van hun huis, de auto of een kluis. Een accessoire als deze is daarom mooi mee genomen. Kijk eens rond op onze website naar alle variaties die wij hiervoor in de aanbieding hebben.

Bijzondere sleutelhangers bedrukken

Wij gaan namelijk verder dan alleen sleutelhangers bedrukken. In ons assortiment zitten verschillende variaties. Niet alleen maar standaard hangertjes, maar sommige beschikken ook over een extra functie. Enkele voorbeelden uit onze collectie zijn:

 • winkelwagenmuntje hangers
 • ijskrabbertjes
 • met (LED)-lampje
 • reflector
 • meetlint

Indien u kiest voor een van deze uitvoeringen, reken maar dat dit de aandacht gaat trekken bij het publiek. Dat is ideaal als u ze gaat uitdelen op een beurs of een evenement waar potentiële klanten langskomen. Wanneer zij een dergelijke verrassing in hun geschenk ontdekken, dan zouden ze hier aangenaam verrast door zijn. Iedereen vindt het prachtig als ze een cadeau krijgen. Helemaal als deze ook nog eens nuttig en bruikbaar blijkt te zijn. Kijk daarom goed door onze collectie. Kies niet te snel voor het type sleutelhangers bedrukken. Wij hebben behoorlijk veel in voorraad en het zou jammer zijn als u een ideaal geschenk over hoofd zou zien. Lees daarna goed door wat wij verder kunnen doen naast sleutelhangers bedrukken en waar u nog meer mee rekening kan houden. Zo zijn kleur en vorm natuurlijk ook behoorlijk essentieel. Kies de kleur en vorm die overeenkomen met het logo van uw organisatie. Zo maakt u het cadeau ook nog eens herkenbaar voor de klant. Het zou nog mooier zijn als u het ook nog toevoegt aan een project die uw bedrijf veel winst en succes heeft geleverd. Zo zijn er allerlei factoren waar u aan moet denken bij sleutelhangers bedrukken. Indien nodig kunt u hiervoor de hulp inschakelen van onze medewerkers. Zij zijn ervaren in sales en marketing en weten daarom op ideeën te komen voor de sleutelhangers bedrukken die een positief effect moeten hebben op de bedrijfsresultaten.

Aangepaste kleuren en vormen

Voor sleutelhangers bedrukken heeft u de keus uit verschillende materialen en vormen. Om meer redenen zijn deze perfect om weg te geven aan klanten door middel van mailing of tijdens een evenement. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze ook nog eens aangepast worden aan het bedrijf door het logo en naam drukken. Het komt wel eens voor dat een logo of naam wat groot zijn om op een kleine accessoire te verwerken. Hiervoor verzinnen wij dan de beste oplossing indien u toch het liefst kiest voor sleutelhangers bedrukken. Tenslotte is het een ideale manier om bekend te worden bij een groter publiek en zijn het perfecte cadeaus om uw bedrijf en diensten te promoten. Het maakt daarom niet uit wat er op gezet moet worden. Wij kunnen alles er op zetten op meerdere vormen zoals:

 • t-shirts
 • flesjes
 • laarzen
 • hartjes
 • balletjes

Verder verkopen wij deze artikelen in verschillende materialen zoals kunststof en metaal. Voor sleutelhangers bedrukken maakt het niet uit wat er op afgedrukt moet worden. Dus denk verder en aan afdrukken zoals:

 • logo
 • merk
 • inspirerende boodschap
 • project
 • product

Wat u er op wilt hebben levert u aan via de website. U verzendt het bestand met daarop het betreffende logo of de inspirerende boodschap die erop gezet moet worden. Van ons ontvangt u een digitale drukproef zodat u op de hoogte bent van het gehele product. Pas na uw goedkeuring zullen wij verder gaan met de andere sleutelhangers bedrukken. Maak gebruik van het verrassende en uitgebreide assortiment van relatiegeschenk4you.nl. Niet alleen leveren wij de producten om te bedrukken, maar wij delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten om de perfecte bestelling te leveren. Op deze manier willen wij samen met u de beste sleutelhangers bedrukken om weg te geven aan potentiële klanten.

Voor meer info : bezoek website