Netherlands Startpage
Image default
Electronica en Computers

Stappen tellen met de Fitbit Flex

Altijd al eens benieuwd geweest naar hoe actief jij nou daadwerkelijk bent op een dag? Altijd al eens willen weten hoeveel stappen je op een dag zet? Dit en nog vele andere metingen zijn mogelijk met de nieuwste activity armband genaamd de Fitbit Flex.

Wat is een Fitbit Flex?

Een Fitbit Flex is op het oog een stijlvolle armband. Wat men in eerste instantie niet verwacht is dat deze armband veel meer kan dan alleen sierlijk zijn. Deze armband is namelijk zo in elkaar gezet dat het mogelijk is om allerlei verschillende gegevens vast te leggen. Het kan daarbij gaan om calorieverbruik, work-outs, gelopen afstand, het slaapritme en het aantal gemaakte stappen. De Fitbit Flex wordt dan ook wel gezien als een ideaal hulpmiddel voor het behalen van diverse gezondheidsdoelen.

Gezondheidsdoelen

Lukt het jou maar niet om jouw gezondheidsdoel te behalen, en vind je het lastig om er achter te komen waar het fout gaat? Dan is de Fitbit Flex het ideale hulpmiddel. Zo is het mogelijk om een doel in te stellen. Gedurende de hele dag worden er allerlei gegevens op gemeten die later bekeken kunnen worden op de Fitbit App. Aan de hand van deze gegevens is het mogelijk om te kijken waar verbetering moet komen, of kun je de voortgang van jouw doel bekijken. Het is tevens niet alleen mogelijk om de resultaten te bekijken in de Fitbit App, maar ook op de computer. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele functies waar de Fitbit Flex over beschikt.

Voor meer info : bezoek website