Netherlands Startpage
Image default
Woning en Tuin

Stijlvolle kokosmat

Bent u opzoek naar een mooie en stijlvolle deurmat, maar wilt u niet iets hebben wat iedereen al heeft. Dan is dit geen probleem er zijn zoveel verschillende mogelijkheden voor deurmatten dat u zeker wel iets vind, wat helemaal bij u past.

Kokosmatten zijn deurmatten die erg leuk en uniek zijn, er zijn wel wat mensen die kokosmatten hebben, maar niet iedereen. Kokosmatten worden gemaakt van kokosvezels, deze vezels worden speciaal out kokosnoten gehaald en gedroogd. Hierna worden ze aan elkaar genaaid om te zorgen dat het een mat kan worden aan het einde. De vezels van een kokosnoot zijn veel dikker en sterker dan de vezels van katoen en vlas. De vezels van een kokosnoot zijn hol met dikke wanden, ze zijn recht en glad van vorm. Tijdens de groei zijn de vezels meestal wit, maar naar mate de tijd toeneemt worden ze bruin. Doordat de kokosvezel zo dik en sterk is, is het perfect voor deurmat.

Bent u ervan overtuigd dat u een kokosmat wilt hebben voor bij u thuis, dan kunt u deze kopen online. Natuurlijk kunt u ook bij winkels kijken, maar dan heeft u minder kans erop. Online zijn er deurmatshops die verschillende soorten kokosmatten verkopen tegen een mooie prijs.

Voor meer info : bezoek website