Torres wijn en Primitivo rode wijn geschikt voor diverse gerechten

Een heerlijk glas Torres wijn of Primitivo rode wijn gaat er altijd wel in. Voor elke gelegenheid is er dan ook wel een geschikte wijnsoort te vinden. Wijn kan immers altijd, toch? Het is een warme zomeravond en u heeft net de barbecue aangestoken. Of bent u dit jaar degene die het kerstdiner mag organiseren? U wilt bij ieder gerecht een lekkere kwaliteitswijn aan uw vrienden of familie schenken, maar welke kiest u dan? Wanneer u rood vlees of wild gaat bereiden, kiest u voor een heerlijke rode wijn van Primitivo (Italië) of Torres (Spanje). Bij vis, zoals zalm of schaal- en schelpdieren, smaakt een droge witte wijn van Torres lekker. Bij Wijnhuis Oss kunt u terecht voor wereldwijnen die allen met zorg geselecteerd zijn. Hier kunt u tevens advies inwinnen welke wijn smaakt bij welk gerecht.

Torres wijn: de lekkerste wijn vindt zijn oorsprong in Spanje

Als producent zijnde van de wereldwijd bekende en gewaardeerde Torres wijn, is het familiebedrijf Miguel Torres in de loop van de jaren uitgegroeid tot een grote naam in de wereld van wijn. Het bedrijf beschikt over vele hectaren eigen wijngaarden in Spanje, maar ook ver daarbuiten, zoals in Chili en Californië. Torres wijn wordt gemaakt met veel toewijding en perfectie. Bovendien wordt er veel gevarieerd met druiven. Torres wijn is inmiddels verkrijgbaar in meer dan 120 landen wereldwijd. Zo ook in Nederland bij Wijnhuis Oss. Hier worden verschillende wijnen, waaronder Torres wijn en met zorg geselecteerde Primitivo rode wijn. De Torres rode wijn heeft een weelderige, volle en kruidige smaak en de witte daarentegen heeft een frisse, maar toch lichtkruidige smaak.

Primitivo rode wijn: overheerlijke rode wijn van de Primitivo druif

Ziet u zichzelf als een ware liefhebber van wijn? Dan gaat u natuurlijk alleen voor kwaliteitswijnen die u haalt bij een écht wijnhuis. U kunt deze wijnen echter ook online bestellen bij een gewaardeerde webshop. Primitivo rode wijn wordt gemaakt van de gelijknamige druif, de Primitivo druif. Deze druiven zijn afkomstig uit het uiterste zuiden van Italië, namelijk in de omgeving van Puglia. Het rode druivenras valt ontzettend in de smaak bij wijnliefhebbers en brengt heerlijke wijnen voort. Wanneer u op zoek bent naar rode, witte of rosé wijn van vooraanstaande merken als Primitivo of Torres, bezoekt u een winkel die wijnen met zorg selecteren. Een echte specialist is Wijnhuis Oss waar u zelfs online uw gewenste wijnen kunt bestellen.

Voor meer info : bezoek website