Uw klachten opgelost dankzij de specialist in podotherapie in Dordrecht

Een klacht aan uw voeten moet zo snel mogelijk opgelost worden. Omdat voeten de basis van uw lichaam vormen, zijn veel lichamelijke klachten af te leiden uit de gezondheid van uw voeten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld rug- of heupklachten, voortkomend uit een afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Podotherapie van der Nat in Dordrecht zoekt gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten. Op basis van de vastgestelde oorzaak stelt de podotherapeut een behandelplan voor u op. Ook behandelt de podotherapeut huid- en nagelaandoeningen en voorziet u van preventieve adviezen. Een afspraak is zo gemaakt.   

Scherpe tarieven voor podotherapie in Dordrecht: kwaliteitsbehandeling verzekerd

Heeft u moeite met lopen doordat uw benen of voeten pijn doen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met een podotherapeut. Nu is het begrijpelijk dat u zich afvraagt wat dat gaat kosten. Podotherapie van der Nat in Dordrecht hanteert scherpe tarieven voor podotherapie. U krijgt de beste zorg tegen de laagste prijs. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd doordat de podotherapeut is ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Naast scherpe tarieven staat een persoonlijke aanpak centraal. Geen een klacht is namelijk hetzelfde. Wist u dat podotherapie ook vaak wordt vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen? Vraag dit wel na bij uw zorgverzekeraar om te voorkomen dat u voor verassingen komt te staan.   

Podotherapie in Dordrecht door professionele podotherapeut

Wanneer u een oplossing wilt voor uw klachten aan voeten en benen kunt u voor podologie en podotherapie bij Podotherapie Van der Nat in Dordrecht terecht. Uw voeten zijn heel belangrijk. Wanneer er een probleem is in de voeten, heeft u vaak ook klachten aan de enkel, knie, heup of rug. Indien dit de oorzaak is van uw klachten, kan de podotherapeut zolen aanmeten om de stand en de functie van de voeten te ondersteunen of corrigeren. De zolen worden voor iedere patiënt op maat gemaakt en kunnen in de meeste confectie-schoenen gebruikt worden. De zolen worden aangemeten bij het onderzoek. Hier wordt ook een 3D scan gemaakt van uw voeten om de drukverdeling goed te beoordelen en de correctie juist te plaatsen.