Uw volledige VvE administratie in één overzicht met de juiste software

Als het op VvE beheer aankomt heeft u natuurlijk het liefst één programma om uw administratieve VvE op orde te houden. Het grootste voordeel van dit programma, is dat u alles bij elkaar heeft. Van onroerend goed beheer tot VvE administratie. U kunt gebruik maken van het handige internet portaal en kunt kiezen voor verschillende modules, zoals financiële administratie en facturering. Met de module IDBC heeft u bijvoorbeeld via Excel toegang tot al uw vastgoedmanagement gegevens in de Informant Database. Ook de modules urenadministratie en projectadministratie kunnen toegevoegd worden. Zo heeft u alles bijeen, en dat is wel zo handig!

Onroerend Goed Beheer: een toegankelijkvastgoedmanagement programma

Wanneer u kiest voor VvE beheer software dan bent u natuurlijk op zoek naar een programma dat jaren mee gaat en dat stabiel draait zonder dat u daar honderden updates op uit moet voeren. Zo wordt zowel het financieel als technisch beheer een stuk eenvoudiger en kan er een uitgebreide database vastgelegd worden met onder andere complexen, eigenaren, foto’s, leveranciers, contracten, documenten, huurders, units en technische details. Al uw VvE administratie in één programma. Zo kunt u efficiënt huurverhogingen, automatische incasso’s, aanmaningen, betaalopdrachten en nog veel meer verwerken. Is het servicekosten seizoen voorbij? Dan kunt u met dit programma ook gemakkelijk, met enkele klikken, uw huurders uit het systeem halen.

 

Implementatie en onderhoud van VvE beheer software

Tenzij u zelf bent opgeleid als ICT ’er of iemand in dienst heeft die dat voor u doet is het wel zo fijn als uw VvE beheer software door de professionals van Informant wordt geïnstalleerd.

Het implementeren van een VvE beheer programma is ook een vak apart en dat kunt u dan ook het best aan de specialisten van Informant overlaten. Zij zorgen er bij de implementatie voor dat alles goed geïmplementeerd wordt en dat dit volledig wordt afgestemd op uw vakgebied en behoeften. Na de implementatie zit Informant niet stil. Er worden veel updates gemaakt om altijd de juiste service te kunnen bieden. Het is verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten om altijd te kunnen profiteren van deze updates. Zo is uw VvE administratie en alle gegevens van uw onroerend goed beheer altijd up-to-date.

Voor meer info : bezoek website