Veilige bedrijfskleding en schoenen die voldoen aan de Europese richtlijnen

Als zoekt naar bedrijfskleding, kunt u uitstekend terecht bij een specialist als Voets Bedrijfskleding. Zij verkopen tevens veiligheidsschoenen. Zij adviseren u en zijn de officiële hoofddealer van Helly Hansen. Daarnaast verkopen ze nog diverse andere topmerken zoals Buckler, Redbrick en Tricorp. Goede, en met name veilige schoenen zijn van groot belang bij verschillende werkzaamheden. Goed schoeisel voorkomt bedrijfsongevallen en langdurig ziekteverzuim. U heeft hierbij keuze uit diverse modellen. Bij deze specialist vindt u zowel laarzen als lagere modellen. Zo vindt u voor elke werknemer de juiste schoen. Alle schoenen en bedrijfskleding die u kunt kopen bij Voets Bedrijfskleding voldoet aan de geldende Europese richtlijnen.

Bedrijfskleding en regenkleding bestelt u eenvoudig bij de specialist

Bedrijfskleding die tegen een flinke regenbui kan, is van groot belang voor uw bedrijf wanneer uw personeel veel buiten werkt. Gelukkig heeft u bij een specialist als Voets Bedrijfskleding keuze uit een ruim assortiment aan regenkleding. Als officiële hoofddealer van Helly Hansen biedt deze specialist regenkleding en andere bedrijfskleding van zeer goede kwaliteit. Alle regenkleding is water- en windbestendig en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Bent u op zoek naar andere bedrijfskleding, zoals T-shirts, sweaters of fleece vesten? Ook dan bent u bij de specialist aan het juiste adres. Met deze kleding kan uw personeel onder alle omstandigheden verantwoord en veilig werken. Dat wilt u toch ook voor uw medewerkers?

Bescherm uw personeel tegen diverse weersomstandigheden met bedrijfskleding van de specialist

Het uitzoeken van juiste, en representatieve bedrijfskleding kan lastig zijn. Zeker wanneer het gaat om regenkleding. Gelukkig kan een specialist als Voets Bedrijfskleding u hier uitstekend bij adviseren. Zij bieden alleen bedrijfskleding van zeer hoge kwaliteit die ervoor zorgt dat uw personeel in alle omstandigheden verantwoord en veilig kan werken. Een onderdeel van de bedrijfskleding is regenkleding. Hierbij is het natuurlijk van belang dat deze waterbestendig is en voldoet aan de EN 343 3.1. Zij bieden diverse modellen zodat ervoor ieder wat wils is. Wat dacht u bijvoorbeeld van regenparka? Of een warme regenbroek? U vindt het allemaal bij de specialist in bedrijfskleding.

Voor meer info : bezoek website