Verschillende soorten industriële vloeren, zoals ESD vloeren, verkrijgbaar bij specialist

Uw vloer matchen met de uitstraling van de rest van uw bedrijf of woning? Dat kan met de nieuwste industriële vloeren. Als het om industriële vloeren gaat, valt er veel te kiezen. Industriële vloeren zijn namelijk in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt daardoor kiezen voor een look die u vindt passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Zo kunt u kiezen voor ESD vloeren in heel veel verschillende kleuren, met een betonlook, een marmeruitstraling of een siergrindprint. Klanten kunnen bij een specialist op het gebied van industriële vloeren kiezen voor een coating die zij stijlvol vinden. Wist u overigens dat industriële vloeren ook geschikt zijn voor particulieren? Een industriële vloer met beton- of marmerlook, een troffelvloer of grondtapijt is een heel geschikte en stijlvolle vloerafwerking in iedere woning.

 

Industriële vloeren, zoals ESD vloeren, geschikt voor diverse toepassingen

Overal waar u komt ziet u industriële vloeren, zoals ESD vloeren. Let er maar eens op: industriële vloeren zijn geheel opgenomen in ons moderne tijdsbeeld. Niet alleen functioneren industriële vloeren als slijtvaste, antistatische en elastische vloeren in de chemisch industrie, farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie, ook worden ESD vloeren (kunststofvloeren) toegepast in diverse soorten werkplaatsen, distributiecentra en winkelruimtes. Zelfs in parkeergarages zijn industriële vloeren terug te vinden. En waarom niet? ESD vloeren zijn duurzame vloeren; ze gaan lang mee en zijn dus de investering waard. Ook zijn ze heel makkelijk en snel goed schoon te maken. U bent niet veel tijd en geld kwijt aan het onderhoud van industriële vloeren. Van deze voordelen wil iedereen toch genieten.

 

ESD vloeren laten aanleggen door een specialist op het gebied van industriële vloeren

Voor het leggen van industriële vloeren, bijvoorbeeld ESD vloeren, gaat u naar een specialist. Zij kunnen de vloer op de goede manier leggen. ESD vloeren zijn geen vloeren die zomaar aangelegd kunnen worden. Hier gaat namelijk een heel specifieke werkwijze aan vooraf. Een specialist op het gebied van industriële vloeren heeft ruime kennis en ervaring met het aanleggen van industriële vloeren en weet dus precies waar voorafgaand, tijdens en na het leggen op gelet moet worden. Robuuste industriële vloeren moeten immers aan een groot aantal eisen ten aanzien van hygiëne, efficiëntie en duurzaamheid voldoen en u wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat uw industriële vloer aan deze eisen voldoet.

Voor meer info : bezoek website