Netherlands Startpage
Image default
Auto’s en Motoren

Volvo leasen

Volvo lease en Volvo V60 leasen

De Volvo V60 is momenteel een van de meest geliefde, zo niet het meest geliefde hybride model van de Zweedse autoproducent. Met de lease van de Volvo V60 haalt u niet alleen een erg zuinige auto in huis, de Volvo V60 brengt u ook voldoende ruimte om op pad te gaan met uw gezin, met zakenpartners of bijvoorbeeld een deel van uw sportteam. Autolease Centrale vindt dat het niet moet blijven bij enkel een mooie auto met een groot rijcomfort, ook comfort en transparantie in de afspraken die u met ons maakt zijn belangrijk! Zo weet u bij Autolease Centrale altijd precies waar u aan toe bent en wat de maandelijkse kosten voor u zullen zijn bij de lease van een Toyota. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze mogelijkheden in uw specifieke geval!

Milieuvriendelijk op pad met de Volvo V60

Naast de ruimte die de lease van een Volvo V60 met zich meebrengt, draagt u met deze auto bij aan een beter milieu. Doordat een hybride auto minder uitstoot, is de lease van een Volvo V60 een stuk minder schadelijk! Om hiervoor te compenseren heeft de overheid een aantal aantrekkelijke financiële voordelen aan de lease van deze auto’s gekoppeld. Doordat u grotendeels op de energie van een interne accu rijdt, zit u tevens niet langer met de hoge brandstofkosten, een extra voordeel voor uw portemonnee!

Transparant, helder en eerlijk

Autolease Centrale heeft transparantie hoog in het vaandel staan! Zowel bij het advies dat wij u vooraf geven, als in de voorwaarden en contracten bij het daadwerkelijk leasen van een Toyota Prius of ander model. Wij zullen u vooraf altijd uitleggen wat u van ons mag verwachten tijdens de lease van uw Toyota, waardoor u met een gerust hart bij Autolease Centrale weg kunt rijden in uw nieuwe auto.

Voor meer info : bezoek website