Netherlands Startpage
Image default
Gezondheid

Waarom word ik niet opgewonden?

Waarom word ik niet opgewonden?

Jouw dagelijkse leven is druk

Als vrouw heb je de neiging om je te laten meesleuren door je dagelijkse leven; je dag begint al met de kinderen die naar school moeten worden gebracht, en daarna ren je snel door naar jouw werk. Op je werk doe je het uiterste om een topprestatie te leveren. Je werkt hard, en na een vermoeiende dag op je werk ga je de kinderen weer ophalen bij de BSO. Na al die drukte kom je thuis bij je partner, en die geeft aan dat hij zin heeft in intimiteit. Jouw hoofd staat naar heel andere zaken. Jij hebt geen zin in intimiteit door de pil maar ook niet door alle heisa van die dag. Op zo’n moment zou je wensen dat er een via gra voor vrouwen bestond waardoor ons leven net zo eenvoudig was als dat van onze man. Een lustpil voor de vrouw, dat zou nog eens wat zijn.

Is er zoiets als een via gra voor vrouwen

Voor mannen is er een hulpmiddel wanneer hun eroleven wel een boost kan gebruiken. Zij slikken dan via gra, waardoor ze er weer tegenaan kunnen en hun libido opeens opvallend toeneemt. Gelukkig staat de wetenschap niet stil; er is nu ook een via gra voor vrouwen.

Deze lustpil voor de vrouw is ideaal wanneer jij geen zin in intimiteit hebt door pil gebruik. Als vrouw ga je natuurlijk niet allerlei hormoonpreparaten slikken terwijl dit alleen maar bijwerkingen heeft. Je wendt je liever tot je favoriete troostvoer –chocola- wanneer jouw libido een boost kan gebruiken.

Choco Stimula XL biedt jou de ultieme oplossing. Alle werkzame stoffen uit chocola zitten in Choco Stimula XL verwerkt, maar de suikers en vetten die chocola zo slecht voor jou maken zijn eruit gefilterd. Terwijl jij een tablet op je tong laat wegsmelten komt als bij toverslag de zin in intimiteit terug. Jouw man wordt een lustobject, en daar zullen jullie beiden van genieten.

Voor meer info : bezoek website

Gerelateerde artikelen

De drie beste fatburners op de markt

Huidprobleem: Bruine vlekken voorhoofd

Pigmentvlekken camoufleren