Zo toont u uw Crystal Nails producten op professionele manier aan uw klanten

Wanneer u een potje Crystal Nails nagellak van buiten ziet, is het lastig om precies in te schatten hoe de kleur er uiteindelijk uitziet op de nagels van uw klanten. Het kan namelijk voorkomen dat de kleur die wordt getoond aan de buitenkant niet overeenkomt met de daadwerkelijke kleur. Door gebruik te maken van displays of een nagellak wiel van Crystal Nails, bent u verzekerd dat de klant tevreden is met de gekozen lak. De displays zijn eenvoudig te presenteren in een etalage of u presenteert een display of waaier aan de klant zodra de kleur gekozen moet worden. Wilt u de display voorzien van zoveel mogelijk kleuren, maar heeft u die momenteel niet op voorraad? Geen probleem! Webshopnagelproducten is dé groothandel voor nagelstylisten, dus ook voor een ruim aanbod aan nagellakken bent u hier aan het juiste adres.

Gratis verzending bij besteding vanaf €50,- aanCrystal Nails producten

Heeft u uw eigen nagelsalon? Dan kan het lastig zijn om steeds weer langs te gaan bij een groothandel voor nagelproducten. Veel nagelstylisten hebben het de laatste tijd namelijk er druk. Tijdens de feestmaanden of vakantieperiode is de agenda doorgaans volgepland. Is het dan niet prettig dat u uw producten online kunt bestellen én dat deze ook nog eens gratis worden toegestuurd? In de webshop van Webshopnagelproducten vindt u werkelijk alles om uw salon te voorzien van hoge kwaliteit producten. Koop een extra gellak met een glitter, schaf extra UV-lampen aan als u uit gaat breiden of koop extra werkmaterialen. Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de bestelling gratis naar u toegestuurd.

Gellak van Crystal Nails is het perfecte product om lang van verzorgde nagels te genieten 

Weet u wat de laatste trend is in de wereld van nagelverzorging? Dat is gellak. Het is niet voor niets dat dit type nagellak tegenwoordig zo populair is. Deze lak is namelijk relatief goedkoop, ziet er prachtig uit én blijft jarenlang zitten. Steeds vaker kiezen mensen daardoor voor een gellak. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of zodra de vakantie voor de deur staat. Een gemiddelde gellak blijft namelijk 3 á 4 weken zitten. Uiteraard wilt u in uw salon gellak aanbieden die deze duur garandeert. Bij Webshopnagelproducten heeft u genoeg keuze uit de mooiste kleuren. Ga voor felle kleuren tijdens het zomerseizoen en warme kleuren met een glitter voor de feestmaanden in de winter. Maar ook base coats, top coats en lampen behoren tot het assortiment.

Voor meer info : bezoek website