Alles voor de wintersport en BMX liefhebber

Eindelijk een Snowboard én BMX shop in één!

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is er een webshop die twee geweldige freestyle sporten combineert. Sideways Sports is het resultaat van 2 ondernemers die de stap willen maken naar de consument met het aanbieden van de beste snowboard en BMX producten. Door uitsluitend te werken met A-merken, een nieuwe showroom in Nijverdal en heel veel kennis in huis kan er een uitstekende kwaliteit geboden worden voor heel de Benelux.

De showroom in Nijverdal is 6 dagen per week geopend voor jong en oud, maar vooral voor BMX en Snowboard fanaten die , net als wij, niet genoeg kunnen krijgen van deze 2 geweldige sporten. Het geeft ons een kick als jij als gebruiker precies de juiste snowboard en/of bmx producten geadviseerd krijgt die perfect afgestemd zijn aan jouw wensen. Met meer dan 12 jaar ervaring in wintersport artikelen weten precies wat onze klanten nodig hebben!

Binnenkort wintersport? Op naar Sideways!

Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkel als je wilt oriënteren of je zelf wil laten informeren. In de showroom hebben we dezelfde te gekke collectie snowboards, snowboard bindingen, boots, brillen, helmen en snowboardkleding. En niet zomaar, maar van uitsluitend de beste topmerken die op dit moment verkrijgbaar zijn én gebruikt worden door de professionals. Zo heb je keuze uit snowboards van;

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor wintersport- en snowboard kleding en accessoires. Een greep uit onze selectie is;

  • Snowboard kleding voor dames
  • Snowboard kleding voor heren
  • Airblaster snowboard kleding
  • Picture snowboard kleding

Alles voor de BMX | Shop online in onze BMX shop

BMX is een groeinde freestyle sport dat steeds populairder wordt in Nederland. Niet zo gek dus dat wij met onze ervaring in de BMX wereld het eenvoudig en makkelijk willen maken om de best mogelijke BMX bescherming, kleding en accessoires aan te bieden waarvan wij weten dat ze voldoen aan de juiste kwaliteit. We dagen je uit om langs te komen in onze BMX shop of in onze showroom in Nijverdal om de te gekke merken zoals Kenny, Scott, 100% en Troy Lee Designs te bekijken. Profiteer bovendien van gratis verzending vanaf €80,- .

Vind de juiste snowboard bindingen bij Sideways Sports

Snowboardbindingen komen zoveel soorten en maten, dat het niet gek is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we op ons Youtube kanaal diverse videos gepost over enkele snowboard bindingen, met daar bij tekst en uitleg over de voordelen die het biedt. Zoek je bijvoorbeeld comfort en gemak, of wil je liever prestaties? En welk materiaal is voor jou het beste, carbon of aluminium? Dit soort vragen en meer beantwoorden we in onze video vlog. Check it out!

Ook voor de beginnende BMX’er ben je welkom

Ben je een beginner en wil je kennis maken met de BMX sport? We bieden meer dan genoeg BMX accessoires om ervoor te zorgen dat jij goed van start kunt gaan. Contacteer ons voor vragen of advies, wij zijn 6 dagen per week geopend en bereikbaar via telefoon, email en whatsapp!

https://sidewayssports.nl/