Netherlands Startpage
Image default
Aanbiedingen

De perfecte rolstoelscooter vind je bij Huka!

De perfecte rolstoelscooter vind je bij Huka!

Ben jij op zoek naar een rolstoelscooter maar weet je niet waar je deze vinden kunt? We introduceren je graag aan Huka! Op www.huka.nl vind jij namelijk zonder problemen de perfecte rolstoelscooter. In deze blog vertellen we je hier meer over. Lees snel verder!

 

Wat is een rolstoelscooter?

De naam geeft het grootste gedeelte al weg: een rolstoelscooter is een scooter die jij kunt bevestigen op je rolstoel. Dit is erg handig voor wanneer jij om wat voor reden dan ook een rolstoel gebruikt. Een rolstoelscooter bevat een kleine lift. Door eerst je rolstoel op deze lift te plaatsen, breng jij jezelf op de hoogte die voor jou nodig is om het verkeer te overzien. Je verplaatst jezelf met je handen, waarmee jij gas kunt geven, kunt sturen en remmen. Hierdoor voorzie jij jezelf van veel extra mobiliteit en leef je een stuk zelfstandiger.

 

Voordelen van een rolstoelscooter

– Meer vrijheid: je bent niet langer afhankelijk van services zoals regiotaxi’s, maar kunt jezelf voort verplaatsen naar de plekken waar je heen wilt. Hierdoor zit jij niet meer vast aan een dienst, maar ook niet aan een tijdstip, waardoor jouw gehele dagplanning een stuk meer lucht bevat. 

– Snelheid: de rolstoelscooter bereikt niet de snelheid van een normale scooter, maar gaat wel een stuk sneller dan bijvoorbeeld een driewielfiets. De scooter bereikt namelijk een snelheid van zo’n 25 km/h.

– Zuinig. Misschien ben jij tegen het gebruik van een rolstoelscooter, omdat dit slecht voor het milieu zou zijn. Bij Huka zijn alle scooters elektrisch aangedreven en emissie vrij, waardoor ze erg zuinig en goed voor het milieu zijn.

 

Huka

Voor de perfecte rolstoelscooter, is Huka wie jij nodig hebt! Bij Huka leveren ze standaard rolstoelscooters, maar bieden ze ook de mogelijkheid om deze op maat te maken. Hierdoor weet jij zeker dat jouw rolstoelscooter precies op je wensen aansluit. Overleg jij liever eerst de mogelijkheden met een specialist? De medewerkers van Huka staan je graag te woord! Neem eens een kijkje op hun website; hier vind je alles wat je nodig hebt. Van uitgebreide productinformatie tot de contactgevens van Huka!  

 

http://www.huka.nl