Netherlands Startpage
Image default
Particuliere dienstverlening

Zo vind je een bedrijf dat je snel helpt bij een verstopping van je afvoer

Een verstopte afvoer is één van de meest vervelende problemen die je in huis tegen kunt komen. Je hebt er direct last van en niet zo’n beetje ook. Je toilet spoelt niet door of het water in de gootsteen loopt niet meer weg waardoor je bijvoorbeeld niet kunt afwassen. Daarnaast kan dit afvalwater behoorlijk gaan stinken. Maar wanneer je rond gaat bellen merk je dat veel bedrijven niet meteen tijd voor je hebben en soms zelfs pas over een paar dagen bij je langs kunnen komen. Daar heb je niet veel aan met een acuut probleem. Dus hoe krijg je snel een professioneel bedrijf bij je op de stoep dat je vakkundig verder helpt?

Zoek een bedrijf dat in jouw regio actief is

De meeste loodgieters en ontstoppingsbedrijf werken ofwel alleen binnen een stad, of binnen bepaalde regio. In dat laatste geval gaat het vaak om grotere bedrijf met voldoende materieel om een groter gebied te kunnen bedienen. En dat zijn de bedrijven die je wilt! Zo kan een bedrijf in Zeeland je prima helpen met een ontstopping in Rotterdam. Meestal hebben deze bedrijven een veel kortere wachtlijst en kunnen ze binnen een paar uur al bij je langskomen. Maar dat is niet het enig voordeel.

Genoeg materieel voor een professionele ontstopping

Je wilt natuurlijk pas dat er gebroken gaat worden in leidingen, vloeren en muren wanneer het echt niet anders kan. Maar wanneer je verstopping niet verholpen kan worden met een plopper of trekveer, moet de leiding wel open gemaakt worden toch? Niet persé. Een goed ontstoppingsbedrijf kijkt met een speciale camera in je afvoer en komt zo achter de oorzaak van de ontstopping. Daarna kan deze vaak met een hogedrukspuit doorgespoten worden waardoor de leiding niet beschadigt wordt. En dat scheelt in de kosten!