Netherlands Startpage
Image default
Bedrijven

Een bedrijf met meerdere vestigingen

Wanneer een bedrijf meerdere vestigingen heeft in andere delen van een land of zelfs in andere landen, is het bijna onmogelijk om als werknemer zijnde alles aan dezelfde werkgever te rapporteren. Dat is gewoonweg te veel werk voor de werkgever zelf. Urenregistratie personeel biedt een precies inzicht over de loonkosten. Door middel van Tijdregistratie personeel  krijgen bedrijven toegang tot elk aspect van de bedrijfsvoering. Dat betekent dat elke taak ongeacht de vestiging zorgvuldig verricht kan worden. Bovendien heb je voor tijdregistratie geen specifiek elektronisch apparaat nodig. Tijdregistratie is een software dat simpelweg met internetverbinding werkt. Dus ongeacht de vestiging van het bedrijf, kan je als werkgever inzien wat de precieze werktijden van de werknemers zijn. 

Het starten van een bedrijf 

Het starten van een bedrijf is iets wat veel tijd, energie en moeite vergt. Er zijn echter ook ondernemers die ooit van plan zijn om hun bedrijf door te verkopen. Dan kan tijdregistratie goed van pas komen. Wanneer een bedrijf een goed tijdbeheer heeft en nauwkeurig te werk gaat, stimuleert dit de geloofwaardigheid van het bedrijf. Tijdregistratie geeft een nieuwe eigenaar de mogelijkheid om zijn/ haar eigen middelen omtrent tijdregistratie te migreren. Tijdregistratie zorgt ervoor dat een werkgever de details omtrent het verrichte werk van werknemers kan inzien. Dit kan vervolgens gebruikt worden door een nieuwe eigenaar om de verwachtingen en prestaties van hun werknemers te meten. 

Gevoelens van vertrouwen en respect 

Een ander groot voordeel van tijdregistratie is dat het gevoelens van vertrouwen en respect bij de werknemers kan stimuleren. Dit kan vervolgens positief effect hebben op de productiviteit. Wanneer er geen sprake is van tijdregistratie in een bedrijf, zullen werknemers zich meer onder druk voelen. De kans is groot dat werknemers dan namelijk veel meer worden gecontroleerd. Een regelmatige controle zal werknemers alleen maar demotiveren, ze zullen namelijk geen fouten meer willen maken. Dit kan echter leiden tot geen optimale inspanning van werknemers. Tijdregistratie moet daarom gezien worden als een hulpmiddel om vaardigheden van werknemers verder te ontwikkelen. Iedereen heeft altijd ruimte voor verbetering. Doordat je met dit systeem kan inzien welke taak bijvoorbeeld langer duurt, kan je werknemers ook effectieve feedback geven. Werknemers weten op deze manier precies waar ze aan moeten werken. Bovendien heeft iedereen andere sterke en zwakke punten. Deze sterke en zwakke punten kunnen een werkgever helpen met het toedelen van specifieke taken. Wanneer werknemers taken toebedeelt krijgen waar ze goed in zijn, zullen ze hoger presteren.  

https://www.get.nl/nl/oplossingen/urenregistratie/