Netherlands Startpage
Image default
Bedrijven

Hoe bepaalt u de waarde van uw woning?

Wilt u weten wat de waarde is van uw huis?

Om de waarde van een woning te bepalen, wordt de marktwaarde gehanteerd. De marktwaarde kunt u achterhalen doormiddel van een taxateur. Dit levert namelijk een waaridig beeld op. Echter zitten er wel kosten verbonden aan het inschakelen van een taxateur voor het doen van een waardebepaling. Wanneer u uw woning bij aanmeld op huisverkopenaanmakelaar.nl, ontvangt u van ons gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning.

 

Waardebepaling taxateur of makelaar

Wanneer u uw woning laat taxeren door een makelaar of erkend taxateur bent u verzekerd van een zeer hoog betrouwbaarheidsniveau. Dit komt natuurlijk omdat een makelaar toegang heef tot de juiste en meest recente marktgegevens. Bij een taxatie wordt een volledig taxatierapport uitgevoerd en uitgebracht. Hierbij worden ook aanvullende inspecties en analyses uitgevoerd.

Op basis van indexatiecijfers kan de huidige waarde van woningen zeer nauwkeurig bepaald en getoetst worden. Bij deze manier wordt een taxatie bepaald puur op basi van een modelwaarde. Er zal dan een range of bereik uitrollen wat de mogelijke waarde is. Hiervoor zijn betald modelwaarde rapporten, die in veel gevallen geldig zijn voor hypotheekverstrekkers (banken).

 

Waardebepaling huisverkopenaanmakelaar.nl

Wanneer u uw woning aanmeld bij huisverkopenaanmakelaar.nl bent u er verzekerd van dat u na aanmelding binnen 24 uur een bod heeft ontvangen op uw woning. U kunt dit bij ons doen zonder dat hier kosten voor u aan vast zitten. 

http://huisverkopenaanmakelaar.nl/waardebepaling-huis/