Netherlands Startpage
Image default
Aanbiedingen

Geef uw huis een frisse start met nieuwe vloeren

Geef uw huis een frisse start met nieuwe vloeren 

Heeft u het gevoel dat u huis een beetje een opknapbeurt nodig heeft? Dan bent u hier op de juiste plaats. Een geweldige plek om te beginnen met elk interieurproject is het vernieuwen van uw vloeren. Het leggen van nieuwe vloeren kan u ruimte transformeren en een geheel nieuwe uitstraling geven. En als u op zoek bent naar wat inspiratie, kom dan zeker langs in de showroom van BettingRessing! 

Bij het kopen van nieuwe vloeren zijn er verschillende factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Denk ten eerste aan hoeveel voetverkeer de ruimte krijgt. Als u bijvoorbeeld een nieuwe vloer installeert in de keuken waar elke dag mensen overheen lopen, dan wilt u misschien investeren in een duurzamer materiaal, zoals steen of tegels die niet snel slijtage vertonen. Aan de andere kant, als u een nieuwe vloer installeert in een kantoor waar niet veel gelopen wordt, kan tapijt een betere optie zijn, omdat het warmte en comfort toevoegt aan de ruimte. 

Bedenk ook wat voor look en feel u wilt voor elke kamer. Verschillende materialen hebben verschillende looks en texturen, hout heeft bijvoorbeeld een natuurlijke en klassieke uitstraling, terwijl tegels een moderne uitstraling hebben, kies dus een vloer naar eigen smaak. En vergeet de kleuren niet! Neutrale kleuren zijn geweldig om een open en luchtige sfeer te creëren, terwijl felle kleuren dimensie en textuur aan de ruimte kunnen toevoegen. 

Onthoud tenslotte dat de installatie net zo belangrijk is als het materiaal zelf. Zorg ervoor dat u professionals inhuurt die het werk correct en efficiënt uitvoeren; anders zal u mooie nieuwe vloerbedekking niet lang meegaan! Daarom raden we u aan onze showroom bij BettingRessing Hengelo te bezoeken; we hebben ervaren professionals met kennis van alles wat met vloeren te maken heeft, die u kunnen helpen bij het hele proces van keuze tot installatie. 

 

https://bettingressing.nl/