Netherlands Startpage
Image default
Woning en Tuin

Groothandel in boomschors

Als hoveniersbedrijf zijnde heb ik momenteel een aantal mooie projecten lopen bij een groot bedrijf, met een prachtige tuin eromheen. Recent gaven zij aan er graag boomschors in te willen hebben. Echter heb ik daar nog geen leverancier voor. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een groothandel. Want ik had al vaker van andere klanten gehoord dat zij ook wel geïnteresseerd zijn in boomschors. Dus zou het handig zijn als ik direct een partner daarin heb die boomschors goedkoop kan leveren! Daar ben ik dus naar op zoek gegaan.

Van Dijk Groothandel BV

Op het internet kwam ik al snel Van Dijk Groothandel BV tegen, een leverancier in boomschors. Ik las op de website dat hij vele soorten boomschors heeft, waaronder ook naaldhout. Dit schijnt een speciaal soort te zijn, die ook in allerlei verschillende afmetingen geleverd kunnen worden. Bijvoorbeeld 0 – 10 mm, of 10 – 50 mm. Daarnaast staat dit bekend om de hoogwaardige kwaliteit en ziet het er net wat strakker uit dan wanneer je bijvoorbeeld franse boomschors hebt. Daarnaast is een groot voordeel dat het onkruid tegenhoudt! Daardoor ziet hun tuin er dus langduriger mooier uit. En hoef ik niet heel erg vaak langs te komen om alles weer te onderhouden.

Boomschors afgeleverd

Ik ben direct naar Van Dijk Groothandel BV toegegaan om te overleggen over een mooie prijs. Daar kreeg ik direct de beschikbare soorten boomschors te zien. En die zagen er fantastisch uit! Ik gaf gelijk aan dat ik een klant heb waar ik boomschors voor nodig heb. Hij vroeg om de afmetingen van op hoeveel grond dit moest komen. Op basis daarvan heeft hij een bepaalde kubieke meter aan boomschors aangeraden, wat genoeg moest zijn.

Al na twee werkdagen werd dit bij het bedrijf waar ik werk aan de tuin afgeleverd. Alleen getransporteerd met een vrachtwagen en netjes afgegeven. Ik kan hen dan ook zeker aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een groothandel of leverancier van boomschors.

 

Voor meer info : bezoek website