Netherlands Startpage
Image default
Aanbiedingen

Hoera, het is zomer

Wie is er nu niet blij als de zomer weer begint? Of nou, die eerste lentedagen, die zijn ook fantastisch. Dit is de tijd voor buitenspeelgoed. Natuurlijk spelen kinderen ook in de herfst en in de winter buiten, maar toch is dat minder prettig dan in de zomer. Het is vroeg donker en vaak is het buiten guur en nat. In de zomer is het tijd voor bellenblaaspistolen. Met licht is dit buitenspeelgoed nog leuker. Ook is dit het ideale seizoen om je kind een mooie step te geven.

Samen plezier maken met buitenspeelgoed

Niet alleen kinderen zijn graag buiten. Buitenspeelgoed is vaak ook nog leuk voor volwassenen. Het Kubb spel is superleuk voor het hele gezin. Je doet het spel samen of met een hele groep. In het laatste geval maak je teams. Pret is verzekerd. Je gebruikt het spel in je eigen achtertuin, op het strand of in het gras. Wist je dat je het Kubb spel ook prima in de sneeuw kunt spelen? Zo is dit buitenspeelgoed zelfs heel geschikt voor het winterseizoen. Ook een groot dominospel is leuk speelgoed voor samen. 

Een bal doet het altijd goed

Wie had er als kind nu geen bal? Dit is onmisbaar als het gaat om buitenspeelgoed. Spelen met een bal is goed voor de motoriek en de concentratie. Veel balspellen speel je samen, maar kies je bijvoorbeeld voor Swingball, dan kan je kind dat ook in zijn eentje spelen als er even geen vriendje aanwezig is. Ook een klimtouw is altijd leuk. Hang hem bijvoorbeeld bij een boom, zodat de kinderen heerlijk kunnen klimmen. Misschien hebben jullie zelfs wel een boomhut. Het is fantastisch om daar door middel van een klimtouw in te klimmen.

https://www.trendyspeelgoed.nl/