Netherlands Startpage
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren

Mijn huis verkopen en terughuren heb ik laten begeleiden door Thuisborg. En daar ben ik zeer over te spreken en heb ik heel erg goede ervaringen mee. Daarom heb ik dan ook deze recensie geschreven, om jou erover te informeren als jij ook interesse hebt in je huis verkopen en terughuren. Hierin zal ik niet alleen wat over Thuisborg vertellen, maar ook hoe ik op dit onderwerp kwam.

Hoe werkt je huis verkopen en terughuren?

Je huis verkopen en terughuren is via Thuisborg heel erg simpel! Het houdt in dat jij jouw huis verkoopt aan een investeerder. En van diegene het direct terug huurt. En dat is voor vele jaren mogelijk! Zo krijg je op die manier het vermogen wat eigenlijk in jouw woning zit, terug uit betaald! En daar kun je heel leuke dingen van gaan doen natuurlijk. Zo kun je, want het is met name voor ouderen, nog een laatste wens in vervulling laten gaan. Of bijvoorbeeld gaan schenken aan (klein)kinderen. Ik kwam hierop omdat ik het er iemand over hoorde hebben. En hij was zo enthousiast erover! Met name over dat je op die manier natuurlijk in een keer het vermogen wat je hebt, maar wat eigenlijk in het huis zit, direct uitbetaald krijgt! Vervolgens heb ik gevraagd via wie hij dat aan het regelen was. Of dat hij dat zelf deed. Maar dat bleek allemaal via Thuisborg te gaan!

Website van Thuisborg

Op de website Thuisborg.nl heb ik nog veel meer informatie gelezen over het huis verkopen en terughuren. Onder andere dat niet ieder huis daarvoor in aanmerking komt. Er wordt namelijk gekeken naar in welke buurt het staat, hoe het onderhoud van het huis is en wat de eventuele uitbreidingsmogelijkheden zijn. Zo krijgt Thuisborg natuurlijk veel sneller een investeerder te pakken die de woning wilt kopen.

Voor meer info : bezoek website