Netherlands Startpage
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket van Bax Houthandel

Voor lamelparket ben ik naar Bax Houthandel gegaan! Graag leg ik in dit artikel uit hoe ik baxhouthandel.com heb gevonden, waarom ik lamelparket nodig heb en hoe ik het eindresultaat vond.

Op zoek naar lamelparket

Bij kennissen thuis zag ik dat zij lamelparket hebben. En dat vond ik er hartstikke mooi uit zien! Aangezien ik zelf op zoek ben naar een nieuwe houten vloer, kwam dat natuurlijk heel erg mooi uit. Zo had ik voor nu in ieder geval al wat inspiratie bij het kiezen van een nieuwe houten vloer. Ik vroeg aan hen wat voor een houtsoort dit was, waarna zij dus lamelparket aangaven. Vervolgens vroeg ik ook nog waar zij dat gehaald hadden. En of dat zij die vloerenwinkel ook bij mij van harte konden aanbevelen. Dat bleek inderdaad het geval te zijn! De vloerenwinkel waar zij het lamelparket gekocht hadden, was Bax Houthandel. Zij gaven aan dat je daar voor heel lage prijzen kwalitatief hoogwaardige houten vloeren kunt kopen. De reden dat zij zo goedkoop zijn is omdat ze de houten vloeren zelf maken in hun eigen fabriek. Zo is er dus geen sprake van een tussenhandel. En dus verkopen ze de vloeren in hun eigen winkels. Die verdeeld over de Randstad zitten.

Besteld

Bij thuiskomst ben ik direct naar de website baxhouthandel.com gegaan. En daar zag ik de meest mooie houten vloeren voorbij komen in voorbeelden. En de prijzen lager inderdaad erg laag! Al helemaal in vergelijking met de concurrentie. Ik had mij namelijk al een beetje georiënteerd daarin. Uiteindelijk heb ik bij hen dan ook lamelparket besteld. En dat kwamen ze al hartstikke snel afleveren. En heel gauw na mijn bestelling kwamen ze al langs om de hele boel op te meten. Een echte aanbeveling dus om bij hen houten vloeren te kopen!

Voor meer info : bezoek website