Netherlands Startpage
Image default
Aanbiedingen

Leuke bloembakken voor in de tuin!

Wil jij ook dat jouw tuin, balkon of (dak)terras een mooie uitstraling heeft? Zet er bloemen neer! Zo wordt jouw tuin een beetje opgefleurd! De kleuren van de bloemen zorgen voor een extra fijne sfeer. Ook compenseert het natuurlijk met de donkere kleuren van de tegels en schuttingen. Bij bloemen hoort natuurlijk ook een mooie bloembak. Deze zijn makkelijk te combineren omdat ze in zoveel verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. Hoe kies je nou een geschikte bloembak voor jouw tuin? Wij vertellen je het graag in deze blog! 

Bloembak van kwaliteit

Tijdens je zoektocht naar de mooiste bloembak, ben je er vast al achter gekomen dat er een verschil zit tussen bloembakken voor binnen en voor buiten. Bloembakken voor buiten zijn gemaakt van andere materialen dan voor binnen, ze moeten namelijk tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Ze zullen ook sneller vies worden. Voordat je een aankopen gaat doen, is het dus belangrijk om te weten waar je precies naar opzoek bent. Bij Tuinvoordeel.eu kun je terecht voor alle soorten en maten bloembakken, ze hebben een ruim aanbod. Ook kan je daar je bloembak op maat laten maken, zo weet je zeker dat je de geschikte bloembak voor jouw tuin koopt! 

 

De verschillende soorten bloembakken

Er zijn veel verschillende soorten bloembakken, denk aan de stijl, de vorm en de maat. Hierdoor is er veel keuze! Weet je nog niet waar je precies naar opzoek bent? Tuinvoordeel.eu heeft een ruim assortiment, dus ook voor jouw tuin zit er eentje tussen! Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • Polyester bloembakken, worden vaak gebruikt voor moderne tuin en op dakterrassen.

  • Hoogglans plantenbakken, hebben een echte design uitstraling.

  • Aluminium plantenbakken, gaan erg lang mee door de duurzame coating.

  • Cortenstaal bloembakken, deze vrijwel onverwoestbare hebben door de natuurlijke look een warme uitstraling.

  • Hardhouten bloembakken, passen perfect in een klassieke en moderne tuin, met deze bloembak creëer je het perfecte warme sfeertje in je tuin. 

  • Kunststof bloempotten, zijn in verschillende kleuren beschikbaar, waardoor het goed te combineren valt.

  • Verlichte bloempotten, worden vaak gebruikt op (horeca)terrassen. Door deze bloempotten neer te zetten kun je ‘s avonds ook genieten in je tuin.

  • Polymeer beton plantenbakken, deze plantenbakken hebben een stoere uitstraling en passen perfect in openbare ruimtes zoals tuinen.

  • Beadz plantenbakken, deze duurzame handgemaakte plantenbakken zijn een echte eyecatcher in je tuin. 

  • Verzinkte bloembakken, zijn erg sterk door de zinklaag. Ze zijn ideaal voor grote beplantingen.

 

Meer weten?

Heb je nog vragen over alle verschillende bloembakken? De klantenservice van Tuinvoordeel staat paraat om al je vragen te beantwoorden. Zij kunnen je goed adviseren bij het maken van je keuze. Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op de website www.tuinvoordeel.eu!

https://www.tuinvoordeel.eu/