Netherlands Startpage
Image default
Hobby en vrije tijd

Een unieke medaille kopen voor een uniek persoon

Wanneer je iemand wil verrassen dan geef je iets dat die persoon waardeert. Maar soms wil je net even wat anders. Je wilt iets geven dat een blijvend aandenken is. Maar het moet ook iets persoonlijks zeggen, anders is het niets meer dan een snuisterij. Weet je wat een leuk idee is? Een medaille kopen! En dan niet zomaar een medaille. Nee, een die je helemaal zelf hebt samengesteld. Je kunt er zelfs een eigen tekst op aan laten brengen. Veel persoonlijker en unieker worden cadeautjes niet! In dit artikel lees je daarom meer over een uniek geschenk: de medaille!

Medailles bestellen: meer dan sportprijzen

We kennen medailles vooral als sportprijzen en we weten dat ze in het leger en tijdens de avondvierdaagse worden uitgereikt. Maar waarom eigenlijk? Medailles zijn eigenlijk onderscheidingen, gegeven aan mensen met een uitzonderlijke staat van dienst. Maar dat beperkt zich niet tot de sportwereld en het leger. Een medaille is voor iedereen een teken van respect. En daarom een prachtig en origineel cadeau voor iemand aan wie je je dankbaarheid of respect wil tonen.

Kijken in de showroom, bestellen online

Nu zijn er nog talloze mogelijkheden wanneer je hebt besloten om medailles te bestellen. Het formaat, het materiaal, de afwerking, de kleur lint. En dat is nog voordat je na moet gaan denken ove de afbeelding en het opschrift aan de achterkant. Een medaille kopen valt nog niet mee! Gelukkig kun je tegenwoordig medailles online bestellen. Dat is een stuk makkelijker want je kunt in de webshop eenvoudig aanpassingen maken aan je bestelling. Bij sommige leveranciers is een showroom aanwezig waar je van tevoren kunt kijken welke soort medaille het beste bij jouw boodschap past.