Netherlands Startpage
Image default
Hobby en vrije tijd

Davo Albums

Verzamel je postzegels uit verschillende landen en delen van de wereld? Met Davo Albums kan je jouw postzegelverzameling een plekje geven. De albums zijn luxe ingebonden en gemaakt uit leer. Op de voorkant van de kaft staat het wapenschild van het land waar de verzameling uit komt. Bijvoorbeeld Nederland als je een verzameling hebt met postzegels uit Nederland. Naast een wapenschild staat er een jaartal in gegraveerd. Per periode kan je een album aanschaffen om jouw mooiste collectie in te bewaren. Je hebt zo je postzegels niet alleen gearchiveerd op je favoriete landen, maar ook op jaartal. Meestal gaat het om een periode van 7 jaar en soms zelfs langer. Afhankelijk van het aantal postzegels dat is uitgebracht in deze periode. Met Davo albums heb je een mooi album om je verzameling in te bewaren.

Davo Stamp albums voor je postzegelverzameling

Het is belangrijk dat je postzegels er over 20 jaar nog net zo mooi uitzien als nu. Hiervoor is het van belang om ze op de juiste manier te bewaren. Daar komt nog eens bij dat je ook af en toe gewoon wil genieten van je favoriete postzegels. Je vind het heerlijk om het boek door te bladeren en de verschillende postzegels te bekijken. Met Davo Stamp albums haal je een prachtig verzamelalbum in huis. Elk album is uit leer gemaakt en ingebonden per jaartal. Verschillende jaartallen worden per land bij elkaar gevoegd. Je kan voor bijna elk land Davo Stamp albums aanschaffen. Op de voorkant van het album staat het wapenschild gegraveerd en de periode waaruit de postzegels komen.

Bodemvondsten munten uit het verleden

Op plekken waar veel historie in de grond zit is de kans groot dat als je diep genoeg graaft je bodemvondsten munten tegenkomt. Deze munten gaan soms zelfs terug tot in de Romeinse tijd. Bijzondere munten zijn vaak van emotionele waarde voor de echte verzamelaars. Het is belangrijk om bodemvondsten munten goed te bewaren. Natuurlijk wil je af en toe terugkijken en nog even nagenieten van je vondst. Alleen je wil niet dat de munten beschadigen of achteruit gaan qua kwaliteit. Gelukkig zijn er speciale bewaarmethodes om je eigen bodemvondsten in te bewaren. Je kan zo een unieke ontdekking gewoon thuis bewaren. Als je de munten op de juiste manier bewaard kan je er nog jarenlang van genieten zonder dat de munten in kwaliteit afnemen.

Voor meer info : bezoek website